CloseOption Knowledgebase

Binaire opties handel is snel uitgegroeid tot een van de grootste methoden om te beginnen met de handel in de aandelenmarkt, vooral nu de VS binaire opties spelers hebben een paar verschillende alternatieven. Echter, terwijl veel mensen zijn geboeid door het idee van het worden snel rijk door het gebruik van deze schijnbaar transparante methoden, veel te weinig de tijd nemen om te ontwikkelen en toe te passen effectieve plannen.

Wat is een binaire optie?

Een binaire optie is een snel en eenvoudig financieel instrument waarmee handelaren kunnen voorspellen of de waarde van een aandeel, zoals de aandelen van Google, de koers van Bitcoin, de wisselkoers USD/GBP of de waarde van goud, in de toekomst zal stijgen of dalen. Omdat de tijdsperiode zo weinig als 60 seconden kan zijn, kunnen handelaren tientallen keren per dag handelen op elke wereldwijde markt.

 

 

Het belang van een handelsstrategie

Het is in het algemeen dom en in het slechtste geval dom om geen plan te hebben voordat je op de markt gaat handelen. Uw geld op de markt zetten zonder een gedefinieerde in- en uitstapstrategie en een monetair doel voor ogen is gewoon het lot toestemming geven om met uw bankrekening te knoeien. Het is ook in strijd met de doelstelling van de markt; handelaren zijn bedoeld om goed geïnformeerde oordelen te vellen op basis van een breed scala aan instrumenten en gegevens.

Wat is nu eigenlijk het nut van een binaire opties strategie?

U kunt ook emotionele oordelen vermijden als u een handelsplan hebt. Iedereen heeft bijvoorbeeld wel eens gehoord van een trader die woedend werd van hebzucht en probeerde een te groot deel van zijn of haar vermogen in te zetten op een korte winstrun. Wanneer aarzeling echt nodig is, kan het hebben van een strategie u helpen voorkomen dat u overboord gaat. U kunt een handelsplan hebben omdat herhaalde transacties en oefening u kunnen helpen te verbeteren. Het vinden van een techniek en het vasthouden aan het na verloop van tijd kan leiden tot grotere resultaten dan hoppen van het ene concept naar het volgende.

Is er een prominente strategie voor handelen?

Binaire opties handel is inderdaad gekoppeld aan de korte termijn handel sinds het begin. De twee minuten ‘transacties zijn enkele van de meest voorkomende handelstijden. Maar, als de handel mechanisme heeft ontwikkeld, zo hebben de handel periodes. De handel wordt nu voor een lange tijd verlengd. Natuurlijk is dit nog steeds afhankelijk van de makelarij waarbij u bent aangesloten. Nu verlengde handelsintervallen steeds gebruikelijker worden, rijst de vraag: wat is beter voor u: lange termijn of korte termijn binaire opties handel?

Hier zijn enkele overwegingen waarmee je rekening moet houden bij het bepalen van een positie: 

1. Het wordt bepaald door je houding

Jouw eigen persoonlijkheid en houding kunnen een opmerkelijke invloed hebben op het tijdsbestek dat voor jou het beste is. Als u de voorkeur geeft aan het lange spel en de voordelen van het wachten waardeert, bijvoorbeeld, zou u goed geschikt zijn voor langere transacties. Kortere transacties, aan de andere kant, zijn het antwoord als u wordt beheerst door ongeduld of een meer interessante handelsomgeving zoekt.

2. Zijn lagere uitbetalingspercentages bevredigend voor u?

Makelaars bieden doorgaans lagere uitbetalingspercentages voor kortere tijdspannes. Dit komt omdat deze intervallen als beter beheersbaar worden beschouwd. Immers, tenzij de markt extreem volatiel is, is het zeer waarschijnlijk dat een dominante trend een paar minuten langer zal aanhouden. Als gevolg van deze indruk zullen de meeste brokers een lagere uiteindelijke betaling bieden. De uitkomst van langetermijndeals is niet noodzakelijkerwijs even voorspelbaar, vooral als de trade over weken of maanden afloopt. Brokers zijn bereid hogere betalingen te doen, omdat ze een grotere kans hebben dat de deal in het rood eindigt.

3. Handelaren die zich richten op onderzoek profiteren van kortetermijntransacties

Handel op korte termijn is meer geschikt voor handelaren die de mogelijkheid hebben om onderzoek te doen naar binaire opties en hun grafieken voor prijsschommelingen. Dit komt omdat korte termijn trades eenvoudig te identificeren zijn wanneer er een duidelijke trend bestaat. Wanneer er echter geen sprake is van een dergelijke prijsrichting, is meer onderzoek vereist. Dit zal u, de handelaar, helpen bij het identificeren van die perioden waarin de prijs van een actief zou kunnen stijgen of dalen. High/low is een van de beste platforms voor snelle binaire handel. Dergelijke formaties zijn iets eenvoudiger te herkennen bij lange termijn trading. De patronen en fluctuaties zijn gemakkelijker te anticiperen omdat het een langere periode in de markt beslaat.

Verschillende activa profiteren van verschillende tijdsbestekken

Voor verschillende handelsperioden werken niet alle activa even goed. Als u specifieke activa voor een korte periode verhandelt, hebt u een grotere kans om geld te verdienen. Een langere periode kan u in sommige gevallen helpen bij het ontwikkelen van een nauwkeurigere prognose. Grondstoffen, bijvoorbeeld, zijn het meest geschikt voor korte transacties. Dit is te wijten aan het feit dat het een zeer volatiel actief is, waarbij de prijsrichting in een kwestie van dagen of weken kan veranderen. Bij aandelen daarentegen kunt u een behoorlijk rendement behalen als u een bedrijf weet te vinden waarvan de aandelenkoers in de toekomst waarschijnlijk zal stijgen. 

Final words

In veel gevallen hoeven korte- en langetermijntransacties elkaar niet uit te sluiten. Dit komt omdat het beheersen van beide periodes kunt u uw investering sterk uitbreiden. Als gevolg daarvan, zult u in staat zijn om beter te controleren uw verliezen. U moet beslissen of lange termijn of korte termijn binaire opties zijn het beste voor je. Tot slot moet je erkennen dat het gebruik van beide heeft een aantal voordelen.

Join Us to Learn How to Succeed in Your Trading person_addRegister

Related Posts

Straddle in Options Trading

Straddle in Options Trading

Table of Contents1 What Is straddle in Options?2 Understanding Straddle in Options3 Assessing the Risk of Straddles4 Who Can Use the Straddle Strategy? 5 How Do You Earn a Profit In a Straddle?6 The Most Important Terminologies Associated with Straddle in Options 7 How to Implement a Straddle Strategy8 What Are Different Types Of Straddle 9 The Factors …

Day Trading Options; Beginners Guide

Day Trading Options; Beginners Guide

Table of Contents1 Day Trading Options2 Understanding the Basics of Day Trading Options3 What Is an Option?4 What Is the Day Trading Options?5 How Do Options Work?6 Understanding the Risks of Day Trading Options and Why It Can Be Risky?7 Options Strategies for Trading8 Decide on What Type of Option Is Most Suitable for You9 …

What Is a Trading Strategy? And What Are the Most Popular and Easy to Use Strategies?

What Is a Trading Strategy? And What Are the Most Popular and Easy to Use Strategies?

Table of Contents1 Introduction2 What Is a Trading Strategy?3  Easy Options Trading Strategies4 Conclusion Introduction Options trading allows traders to speculate on price movements, reduce existing positions or generate income in bullish and bearish markets, which is an excellent and changing method for investing in financial markets. Compared with traditional stock trading, options give the …

Options Trading vs. Day Trading

Options Trading vs. Day Trading

Table of Contents1 What Is the Difference Between Options Trading vs Day Trading?2 Definition and Explanation of Options Trading and Day Trading3 Key Characteristics and Features of Options4 Exploring the Differences Between Options Trading and Day Trading5 What Are the Benefits Associated with Each Form of Trading?6 Which Is Better, Options Trading or Day Trading?7 …

Add your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Comments