CloseOption Knowledgebase

Sommige brokers bieden een demo-account, dat is een fantastisch voordeel. U krijgt de kans om te experimenteren met nieuwe benaderingen, indicaties en tactieken. En u kunt dit allemaal doen zonder uw eigen geld op het spel te zetten. Maar u bent natuurlijk niet naar het handelsplatform gekomen om een leuke tijd te hebben. U wilt genoeg geld verdienen om iets te kunnen kopen. Dit is iets wat u kunt doen met een echte rekening.

De cruciale vraag is, wanneer is het gepast om over te stappen naar een echte handelsrekening? Als het gaat om het overstappen van een proefrekening naar een echte rekening, kunnen we traders in twee verschillende groepen indelen. De eerste groep omvat alle beleggers die te vroeg overstappen naar een echte rekening, en degenen die te laat overstappen naar een echte rekening behoren tot de tweede categorie

Te laat overstappen

Voordat u in het echte veld gaat handelen, moet u de proefaccount gebruiken als oefening. Verschillende handelaren blijken echter in dit stadium vast te zitten. Ze maken al jaren gebruik van een demo-account. Ze zijn goed thuis in de markten, hebben tactieken ontwikkeld, en maken consequent winst. Op de vraag waarom ze nog niet zijn overgestapt op een live-rekening, geven ze slechts vage antwoorden. Ze beweren dat ze nog bepaalde taken moeten volbrengen, zoals het verzamelen van geld voor een storting of het inschatten van risico’s.
De kwestie lijkt psychologisch te zijn. De reden voor het niet naar voren treden is angst. En dit gaat niet alleen over forex. Het is niet ongebruikelijk dat mensen kennis vergaren; zij maken plannen om bepaalde activiteiten te doen, maar zijn nooit geneigd deze op een echt terrein te ervaren. Als gevolg daarvan blijven zij doen wat zij doen in de zekerheid van hun bestaande situatie. Als mensen echter nooit een poging wagen, zullen zij nooit op de hoogte zijn van het lopende proces.

Schakelen binnenkort

Er zijn handelaren die vroeger de zaken haastig aanpakten. Op een proefaccount investeren ze een beetje. Zij zijn winstgevend. Ze gaan over naar de echte rekening omdat ze er vertrouwen in hebben. Ook zij falen. Deze handelaren zijn vaak niet voorbereid op de echte wereld handel. Ze zijn bang om geld te verliezen; daarom sluiten ze posities zodra ze geld beginnen te verliezen of een kleine winst maken. Onthoud dat fouten maken op een demo-account te verkiezen is boven het maken van fouten op een echte account. Overhaast niets; wacht in plaats daarvan tot je genoeg hebt geoefend.

Wat is de exacte tijd?

1. Je houdt je aan je financiële planningsaanpak.

Het hebben van financiële planning aanpak en vast te zitten in het zijn verschillende kwesties. Financiële planningsstrategieën helpen u bij het bijhouden van uw rekeningsaldo. Het is een systeem van regels die dingen regelen, zoals hoeveel geld je in een enkele deal moet stoppen. Ik stel voor 1-5 % van uw hele vermogen opzij te zetten. Deze richtlijnen bewijzen dat u niet alles riskeert als de markt niet beweegt op de manier die u verwacht. In de FX markt is er geen magie. Iedereen verliest en wint in verschillende situaties. Echter, vasthouden aan uw financiële planning plan zal u helpen een consistent rendement te verdienen.

2. Macht hebben over je passie

In de handelsindustrie is het van cruciaal belang dat je je passie kunt beheersen. Omdat iedereen uniek is, reageert iedereen anders op zijn of haar eigen gevoel. Het kan soms moeilijk lijken om koel te blijven, maar u moet al uw capaciteiten geven. Het is ook een goed idee om deze vaardigheid te oefenen op een proefaccount. Handelen in echt geld is daarentegen een psychologisch andere ervaring dan het omgaan met een virtueel activum. Hoe dan ook, oefening baart kunst, dus hoe meer men belegt, hoe meer men zijn eigen gevoelens en prestaties begrijpt. Wanneer u een winnende deal maakt, moet u niet te enthousiast worden. Het is mogelijk dat u daardoor afgeleid raakt en blunders maakt. Ook wanneer de markt tegen uw verwachtingen in beweegt, moet u niet te moedeloos worden. Vergeet niet dat iedereen van tijd tot tijd verliest. Wat het belangrijkste is, is wat u kunt verdienen over een lange periode.

3. De verdiensten zijn groter dan de verliezen.

Het is van cruciaal belang dat u een vorm van stabiliteit op lange termijn tot stand brengt. Dit impliceert niet een grote winst die al uw verplichtingen zal afbetalen. Wat dit impliceert is dat u in staat zult zijn om een consistente winst te maken. Het kan om een kleine winst gaan, maar die moet in de loop van de tijd worden aangetoond. U kunt bijvoorbeeld zien hoeveel winstgevende deals u maakt in de loop van een jaar of na 100 deals.

Wenselijke tijd voor gebruik Deme-account

Het proefaccount is bedoeld om u voldoende tijd te geven om de benaderingen, tactieken en strategieën te bestuderen. Het stelt u in staat om het platform te leren kennen en te experimenteren met verschillende indicaties en functies. Dit alles draagt bij aan de hoeveelheid ervaring die u nodig zult hebben om over te stappen op het echte account. Helaas is er geen kant-en-klare formule. Niemand zal u waarschuwen dat het een maand of een jaar zal duren om het te voltooien. Het is een zeer persoonlijke aangelegenheid. Mensen beginnen op verschillende niveaus. U moet zelf beslissen. Ik hoop dat deze informatie u zal helpen bij het bepalen van het beste moment voor u.

Een ander ding dat u kunt doen is een geleidelijke verschuiving maken. Wat ik bedoel is dat u overschakelt op een echte rekening nadat u een tijdje op een proefrekening hebt geïnvesteerd, maar u begint met een zeer bescheiden bedrag. U kunt zo weinig als $20 of $30 neerleggen. U zult niet veel geld verdienen met dit geld, maar u krijgt een voorproefje van handelen met echt geld. U zult geleidelijk uw investering verhogen om uw rendement te verhogen.

Join Us to Learn How to Succeed in Your Trading person_addRegister

Related Posts

Cash Prize Pool for 120 Participants in This Week’s Contest!

Cash Prize Pool for 120 Participants in This Week’s Contest!

CloseOption’s Ongoing Trading Competition Offers a Cash Prize Pool for 120 contestants. CloseOption is excited to announce an ongoing trading competition that offers trading enthusiasts an exhilarating opportunity to compete for substantial rewards. The competition will run for a week and is open to all participants without any entry fee (only for the first chance). …

Granting Cash Prizes to 46 Lucky Winners!

Granting Cash Prizes to 46 Lucky Winners!

Granting Cash Prizes to 46 Lucky Winners! Dear Clients, It has been noticed that the excellent activity of users during the weekly CloseOption competitions is highly appreciated and respected. In the last week, 46 non-winning users were given prizes ranging from 5 to 50 dollars as a token of appreciation. Did you know that you …

Reduction in Withdrawal Fees for Bitcoin

Reduction in Withdrawal Fees for Bitcoin

Reduction in Withdrawal Fees for Bitcoin Dear Clients, We would like to inform you that the withdrawal fees for Bitcoin on CloseOption have been reduced. Currently, the withdrawal fees for each transaction through Bitcoin range from a minimum of $2 to a maximum of $10. The applied fee may vary for each withdrawal, and our …

New Crypto Gateway for Deposit

New Crypto Gateway for Deposit

New Crypto Gateway for Deposit We hereby wish to bring a recent update on our platform to your attention. In our continuous effort to enhance user experience and expand the range of services we offer, we have added a new portal, Cryptomus, to our site. This addition is aimed at making deposits more convenient and …

Add your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Comments