CloseOption Knowledgebase

De term binair wordt gedefinieerd als “betrekking hebbend op, samengesteld uit, of waarbij twee dingen betrokken zijn”. De binaire optiehandel is afgeleid van twee opties in de financiële wereld: alles of niets. De binaire optiehandelaar moet voorspellen of de prijs van een actief boven of onder een bepaalde prijs ligt in een vooraf bepaald tijdsbestek. Deze ja of nee stelling is mogelijk en winstgevend als een binaire opties handelaar een aantal basisregels en strategieën kent. De basis strategieën voor het handelen in binaire opties bestaan uit fundamentele en technische elementen die kort in dit artikel worden besproken.

1. Technische elementen :

1.1. In-the-money: 

     De intrinsieke waarde van een optie en de uitoefenprijs moeten worden uitgelegd om de betekenis van een in-the-money optie te begrijpen; De intrinsieke waarde is het beoordelen van de waarde van een aandeel. De marktanalisten beoordelen de intrinsieke waarde van een optie op basis van technische en fundamentele analyse. De uitoefenprijs is gedefinieerd als “het punt waarop een optie kan worden verkocht en gekocht”. Elke term is kort toegelicht, en de twee technische termen zijn nog intrigerender en vereisen meer analyse. Nu kan een in-the-money optie worden gedefinieerd als een optie die een intrinsieke waarde heeft in een uitoefenprijs. De term “in the money” (ITM) heeft betrekking op een optie die een intrinsieke waarde heeft. Dit betekent dat ITM betekent dat een optie een waarde heeft bij een uitoefenprijs die lager is dan de huidige marktprijs van de onderliggende waarde:

Een in-the-money calloptie stelt de belegger in staat het effect te kopen tegen een lagere prijs dan de actuele marktprijs.

Een in-the-money putoptie stelt de belegger in staat het effect te verkopen tegen een hogere prijs dan de actuele marktprijs.

 1.2. Deep-in-the-money

   De term is zeer subjectief en verwijst naar de hoge waarschijnlijkheid dat prijzen als een winst worden afgewikkeld. De intrinsieke waarde van de deep-in-the-money opties is maximaal en de tijdswaarde wordt geminacht, en de handelaren die op DITM zetten hebben zich bij de massa gevoegd. Een optie die diep in the money is, heeft een uitoefen- of uitoefenprijs die iets lager (voor een calloptie) of hoger (voor een putoptie) ligt dan de aandelenprijs van de onderliggende waarde. De waarde van een dergelijke optie is bijna volledig intrinsiek, met slechts een kleine hoeveelheid extrinsieke of tijdswaarde. Opties met delta’s van 100 of minder worden beschouwd als deep in the money.

 1.3. Out-of-the-money 

   Een andere strategie om met de markttrends te spelen is out-of-the-money traden. Dit soort trades geeft aan dat de prijs sterk zal blijven stijgen, en het heeft alleen extrinsieke waarde. OTM opties zijn minder duur dan ITM opties. Dit maakt ze aantrekkelijker voor handelaars met beperkte middelen. Handelen met een beperkt budget is echter niet aan te raden. Eén manier om OTM te gebruiken is om opties te kopen als u een belangrijke verandering in de markt voorziet. Het kopen van een OTM-optie is een geschikte optie omdat OTM-opties meer verwaarloosbare up-front kosten hebben (geen intrinsieke waarde) dan ITM-opties. Bijvoorbeeld, als een aandeel momenteel wordt verhandeld tegen $100, kunt u een OTM calloptie kopen met een uitoefenprijs van $102,50 als u denkt dat het aandeel ver boven die prijs zal stijgen.

 1.4. Deep-out-of-the-money 

     Deze strategie is een soort anticipatiehandel, en handelaren in binaire opties nemen het risico. Laten we DOTM tastbaarder maken met een voorbeeld. Laten we aannemen dat de prijs van een actief $80 is; een optie met een uitoefenprijs van $55 wordt onderzocht als een DOTM.

Zowel in-the-money als out-of-the-money opties hebben voor- en nadelen. De ene is niet superieur aan de andere. Integendeel, alle soorten handelaren en optie-strategieën worden opgevangen door de verschillende uitoefenprijzen in een optieketen. Wanneer u geneigd bent om dit soort opties te kopen, is uw beslissing gebaseerd op uw vooruitzichten voor het onderliggende effect, uw financiële positie, en uw doelstellingen. Inzicht in de fundamentele krachten die fungeren als markt bewegers kan helpen binaire opties handelaren. Enkele voorbeelden zijn Goud, Ruwe olie, en de Amerikaanse verkiezingen. 

2. Fundamentele elementen

 2.1. Goud

     Goud fungeert al eeuwenlang als veilige zone voor wereldwijd kapitaal. De krachten die verbonden zijn met de goudmarkt zijn angst voor inflatie en tekorten. Als gevolg daarvan is de goudmarkt een betrouwbare handelsactiviteit met een laag risico en een gecontroleerde omgeving met kleine margevereisten. 

 2.2. Ruwe olie 

     De belangrijke prijsfactor op de markt voor ruwe olie is het concept van vraag en aanbod. De olieketen van vraag en aanbod is een uitgestrekt gebied en vereist een perspectivische kijk. Een concreet voorbeeld: in 2011, na de opstanden in Tunesië en Egypte, steeg de volatiliteit van olie en steeg de prijs tot 100 dollar. Een binaire optiehandelaar kon op dat moment een at-the-money trade maken. 

 2.3. De Amerikaanse verkiezingen 

     In november 2012, toen de retoriek onder de Amerikaanse presidentskandidaten de pan uit rees, reden veel binaire optiehandelaren mee op de volatiliteit. Andere politieke campagnes zoals Dag van de Arbeid en Congresverkiezingen zijn ook geschikte gebeurtenissen om te handelen op volatiliteit in binaire opties.  

 3. De Doom Strategie: 

    De doemstrategie is vooral verwant met de deep-out-of-money plays. Het doet zich voor wanneer de markten gek worden, en de binaire opties handelaren, wanneer ze sell-offs ervaren, kunnen enorme winsten behalen. 

 4. Correlatie Trades 

   Correlatietrades zijn die activa die sterk gecorreleerd zijn in hun beweging op de financiële markt. Bijvoorbeeld, de beweging van USD/CAD en ruwe olie is sterk gecorreleerd; wanneer de prijs van ruwe olie stijgt, keldert de prijs van USD/CAD. 

 5. Combinatie strategieën

     Bij de handel in binaire opties raden veel experts één enkele strategieset aan. Op sommige punten kunnen combinatiestrategieën echter winstgevend zijn. Bijvoorbeeld, wanneer een handelaar één in-the-money trade en drie deep-out-of-the-money trade zet, gebruiken ze de combinatie strategie trade. 

 6. Trading Event Risks 

   De analyse van eventrisico’s verschilt van de gewone analyse van de markt. Deze strategie is gerelateerd aan de financiële gegevens die worden vrijgegeven: banenloze claims, loonlijstrapporten, enz. De primaire bronnen die de gegevens vrijgeven en de trendpatronen moeten in aanmerking worden genomen om de event risks te analyseren. 

 7. Intraday-strategie

     Sommige binaire optiehandelaren gebruiken de intraday strategie. Deze strategie maakt gebruik van dezelfde strategie met verschillende tijdseenheden. Een winstgevende intraday strategie vereist inzicht in volatiliteit, momentum, en technische analyse. 

  Voor binaire opties, handelaar het toepassen van strategieën is een uitdaging. Er zijn vele variaties in binaire opties strategieën, en we hebben geprobeerd in dit artikel om kort uit te leggen enkele basics. De strategieën zijn gebaseerd op drie technische, fundamentele, en sentimentele domeinen. Handelaren moeten proberen hun strategie te kiezen en deze te vergelijken met de marktomstandigheden. Het wordt sterk aanbevolen dat de binaire opties handelaren proberen alle strategieën in de tijd om hun handel vaardigheden op te bouwen.

Join Us to Learn How to Succeed in Your Trading person_addRegister

Related Posts

Straddle in Options Trading

Straddle in Options Trading

Table of Contents1 What Is straddle in Options?2 Understanding Straddle in Options3 Assessing the Risk of Straddles4 Who Can Use the Straddle Strategy? 5 How Do You Earn a Profit In a Straddle?6 The Most Important Terminologies Associated with Straddle in Options 7 How to Implement a Straddle Strategy8 What Are Different Types Of Straddle 9 The Factors …

Day Trading Options; Beginners Guide

Day Trading Options; Beginners Guide

Table of Contents1 Day Trading Options2 Understanding the Basics of Day Trading Options3 What Is an Option?4 What Is the Day Trading Options?5 How Do Options Work?6 Understanding the Risks of Day Trading Options and Why It Can Be Risky?7 Options Strategies for Trading8 Decide on What Type of Option Is Most Suitable for You9 …

What Is a Trading Strategy? And What Are the Most Popular and Easy to Use Strategies?

What Is a Trading Strategy? And What Are the Most Popular and Easy to Use Strategies?

Table of Contents1 Introduction2 What Is a Trading Strategy?3  Easy Options Trading Strategies4 Conclusion Introduction Options trading allows traders to speculate on price movements, reduce existing positions or generate income in bullish and bearish markets, which is an excellent and changing method for investing in financial markets. Compared with traditional stock trading, options give the …

Options Trading vs. Day Trading

Options Trading vs. Day Trading

Table of Contents1 What Is the Difference Between Options Trading vs Day Trading?2 Definition and Explanation of Options Trading and Day Trading3 Key Characteristics and Features of Options4 Exploring the Differences Between Options Trading and Day Trading5 What Are the Benefits Associated with Each Form of Trading?6 Which Is Better, Options Trading or Day Trading?7 …

Add your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Comments