CloseOption Knowledgebase

Na een pauze groeit de cryptocurrency markt snel, en veel experts geloven dat Bitcoin een nieuw record kan vestigen. Echter, stel dat u een van degenen bent die nog geen portefeuille in deze markt investeert en op zoek bent naar geschikte valuta’s om in te investeren. In dat geval is dit artikel opgesteld voor degenen die van plan zijn om te investeren.

Voordat we de beste cryptocurrencies voor investering introduceren, moeten we eerst wat praten over de redenen om voor deze valuta’s te kiezen. 

Wat waren de unieke kenmerken van de opkomende valuta’s in vergelijking met de andere Altcoins (Een Altcoin is een alternatieve digitale valuta voor Bitcoin) die in onze lijst konden worden opgenomen?

Om de bovenstaande vraag te beantwoorden, moeten we zeggen dat de eerste factor is wanneer die digitale valuta werd gecreëerd. Daarom behoren de cryptocurrencies die in deze lijst worden geïntroduceerd tot de valuta’s die al lange tijd op de markt worden gepresenteerd.

Vele digitale munteenheden zijn lokale tokens voor een specifiek project. Ether, bijvoorbeeld, voedt alle projecten die actief zijn op het Ethereum-blockchainplatform. Het maakt dus niet uit hoe geavanceerd en veilig de technologie is die in een project en de specifieke digitale valuta wordt gebruikt, er is een mooie toekomst weggelegd voor deze cryptocurrencies. Meer nog, hoe hoger de transactiesnelheid van een project, hoe waardevoller de cryptocurrencies ervan zullen zijn.

Een andere kritieke factor is de acceptatiegraad van die valuta. Met andere woorden, wat vinden mensen en publieke investeerders ervan? Zijn er veel mensen die er dagelijks in kopen en verkopen, of staat slechts een klein deel van deze gemeenschap te trappelen om erin te handelen?

Houd in gedachten dat hoe hoger de liquiditeit van een valuta, hoe makkelijker het zal zijn om in de toekomst te kopen en te verkopen. Er kunnen echter enkele belangrijke cryptocurrencies zijn om in te investeren die we niet hebben vermeld vanwege hun beperkingen. Doe ook een eenvoudige zoekopdracht in dit verband. U zult zien dat geen twee lijsten dezelfde valuta’s hebben geïntroduceerd, wat aantoont dat de markt van cryptocurrencies zeer divers is.

Bitcoin – Kant-en-klaar geld – DE KONING

Het is geen verrassing om de lijst van de beste valuta’s om in te investeren te beginnen met “Bitcoin”. Deze digitale valuta is de eerste en beste valuta die u altijd in uw portefeuille zou moeten hebben. Dit komt omdat de prijs, het marktaandeel en het handelsvolume van Bitcoin veel hoger zijn dan van andere cryptocurrencies.

Zelfs met duizenden andere altcoins is Bitcoin nog steeds goed voor meer dan 40% van deze markt. Daarom is het een uitdaging voor een andere digitale munt om deze rangorde van Bitcoin over te nemen.

Bitcoin heeft bovendien van alle munteenheden de hoogste liquiditeit. Hoge liquiditeit betekent dat wanneer je besluit je bitcoins te verkopen, er altijd wel iemand anders is die ze wil.

Ethereum – Smart Contract (Dit betekent dat ze een saldo hebben en dat ze transacties over het netwerk kunnen versturen)

Ethereum, of kortweg ETH, is een van de beste digitale valuta’s voor toekomstige investeringen, die de kwestie van “Smart Contracts” als eerste project in de wereld van blockchain en cryptocurrencies aan de orde stelt. Dankzij de intelligente contracten die door Ethereum zijn geïntroduceerd, zijn blockchain en digitale valuta’s verder gegaan dan een nieuw financieel systeem, waardoor verschillende ontwikkelaars een verscheidenheid aan “decentralized applications” (dApps) voor pc’s en smartphones kunnen creëren.

Ethereum heeft zich sindsdien gevestigd als het eerste Bitcoin-alternatief en zal dat waarschijnlijk nog jaren blijven.Het is ook de tweede crypto in termen van liquiditeit. Dit betekent dat je geen probleem zult hebben met het kopen en verkopen van deze valuta, en dat er altijd wel iemand is die jouw Ethereum’s wil kopen.

Litecoin – Lightning Network (Directe Betalingen)

De cryptocurrency “Litecoin” (LTC) werd in 2011 ongeveer gelijktijdig met Bitcoin gelanceerd. Litecoin claimde dat zijn transactiesnelheid vier keer sneller was dan Bitcoin maar kon het succes van de cryptocurrency niet repliceren.

Hoewel Litecoin door de jaren heen altijd een van de top digitale munteenheden op de markt is geweest. In 2017 werd Litecoin de eerste crypto die een transactie deed op het Lightning Network.

Als Litecoin optimaal kan profiteren van dit netwerk, zal de waarde van deze cryptocurrencies zeker goed groeien. Vergeet bovendien niet dat Litecoin een van de digitale munteenheden is die sterk gecorreleerd is met Bitcoin. Daarom zal elke verandering in de waarde van Bitcoin direct invloed hebben op Litecoin.

Binance Coinde grootste beurs voor digitale valuta

Binance Coin, ook bekend als BNB in het kort, is een andere uitstekende Cryptocurrency voor degenen die belangrijke valuta’s zoals Bitcoin en Ethereum hebben en de verscheidenheid van hun winkelwagen willen vergroten.

Het bedrijf achter deze cryptocurrencies is, zoals de naam al aangeeft, Binance, dat bekend staat als een van de grootste beurzen voor digitale valuta ter wereld. Het bedrijf heeft tot nu toe een briljante staat van dienst. Het lijkt een specifiek doel voor ogen te hebben voor zijn digitale valuta, Binance Coin. Binance wil zijn toepassingstoken coderen in zijn ecosysteem.

Meer nog, de waarde ervan wordt bepaald door de vraag van de mensen om het te kopen. Dat gezegd hebbende, als je Binance Coin op je account in Binance Exchange hebt, krijg je een korting op je transactiekosten; er is geen probleem in termen van vraag naar deze cryptocurrencies, en het gebeurt ook dat de vraag ernaar toeneemt.

Cardano – Bewijs van inzet

Cardano is een van de crypto’s die gebruikmaakt van het Proof of Stake algoritme om transacties te verifiëren. Dit betekent dat je, net als bij Bitcoin, niet langer robuuste hardware en een hoog energieverbruik nodig hebt om transacties te verifiëren. Daarom staat Cardano bekend als een van de meest milieuvriendelijke cryptocurrencies, wat het populair heeft gemaakt bij beleggers. Het is momenteel de vijfde meest waardevolle digitale valuta en heeft een mooie toekomst.

Het spreekt voor zich dat wanneer we het over Cardano hebben, we hetzelfde “ADA”-token bedoelen dat wordt gebruikt in het project van Cardano. Daarom kunnen zowel Cardano als ADA worden gebruikt om deze cryptocurrencies te beschrijven.

Andere populaire en top cryptocurrencies zijn de moeite waard om te investeren zoals Solana, XRP, Polkadot en Tron.

Om samen te vatten, zoals eerder gezegd, de hier vermelde valuta’s zijn alleen ter referentie, en u moet zelf het nodige onderzoek doen voordat u erin investeert. Stel bijvoorbeeld dat er een andere digitale valuta is waarvan u denkt dat deze goed kan groeien in 2021. In dat geval kunt u daar ook in investeren, maar zorg ervoor dat u genoeg vertrouwen heeft in de credibility van die Crypto voordat u investeert.

Join Us to Learn How to Succeed in Your Trading person_addRegister

Related Posts

A Brief History and Success Points in the American Market

A Brief History and Success Points in the American Market

A Brief History of Cryptocurrencies and Success Points in the American Market Cryptocurrencies, the innovative digital assets safeguarded by cryptography, have experienced remarkable growth and made substantial impacts on the American financial markets. In this article, we explore the pivotal milestones and achievements in the development of cryptocurrencies: Birth of Bitcoin (2009): The enigmatic Satoshi …

Une revue de la monnaie numérique comme le bitcoin basée sur la technologie blockchain

Une revue de la monnaie numérique comme le bitcoin basée sur la technologie blockchain

Table of Contents1 Introduction générale de Bitcoin dans la technologie Blockchain2 3 Comment fonctionne le Bitcoin dans la technologie Blockchain?4 Comment se fera le transfert d’argent en Bitcoin dans la technologie Blockchain ? Introduction générale de Bitcoin dans la technologie Blockchain Dans le monde numérique, nous sommes confrontés aux dernières inventions rapidement car, dans le …

Una revisión de la moneda digital como Bitcoin basada en la tecnología Blockchain

Una revisión de la moneda digital como Bitcoin basada en la tecnología Blockchain

Table of Contents1 Introducción general de Bitcoin en la tecnología Blockchain2 3 ¿Cómo funciona Bitcoin en la tecnología Blockchain?4 Cómo será la transferencia de dinero en Bitcoin en la tecnología Blockchain? Introducción general de Bitcoin en la tecnología Blockchain En el mundo digital, nos enfrentamos a los últimos inventos con prontitud porque, en el mundo …

Uma Revisão da Moeda Digital como Bitcoin Baseada na Tecnologia Blockchain

Uma Revisão da Moeda Digital como Bitcoin Baseada na Tecnologia Blockchain

Table of Contents1 A Introdução Geral da Bitcoin na Tecnologia de Blockchain2 3 >forte>Como funciona o Bitcoin na Tecnologia Blockchain?4 >forte>Como irá a transferência de dinheiro em Bitcoin in Blockchain Technology ? A Introdução Geral da Bitcoin na Tecnologia de Blockchain No mundo digital, enfrentamos rapidamente as últimas invenções porque, no mundo digital, a Ideação …

Add your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Comments