CloseOption Knowledgebase

Wat u moet weten over Bitcoin Cash

We hebben het in de vorige artikelen gehad over digitale valuta en nu gaan we u een andere valuta voorstellen, genaamd Bitcoin Cash.

Een van de grootste problemen met Bitcoin is de uitbreiding van het netwerk en het aantal gebruikers stijgt. Daarom zal de bevestiging van transacties veel langzamer gaan. Bitcoin zal een hard proces kiezen om het geld te verifiëren vanwege de aanvallen van hackers en dit zal het netwerk langzamer maken en het kost tijd om geld over te maken van de ene rekening naar de andere in Bitcoin.

Dit probleem zal Bitcoin minder bruikbaar maken voor kleinere aankopen van minder dan $100, omdat de verkoper en koper er normaal gesproken een hekel aan hebben om een paar uur te wachten om lage kosten te krijgen. Dit maakt Bitcoin natuurlijk onbruikbaar bij aankopen in persoon, want een verkoper is niet geïnteresseerd in 30 minuten wachten op een kauwgom om zijn geld te hebben!

Het probleem triggert de ingenieurs van de Bitcoin-ontwikkelaar, Amaury Sechet, creëert een hard fork als een nieuwe langdurige die de nieuwe Bitcoin cash wordt genoemd en nu bekend staat als het BCH-symbool.

 

Alles wat we moeten weten over het digitale uitwisselingsplatform (Hard Fork)

Hard Fork betekent een nieuwe tak van een digitaal uitwisselingsplatform dat een nieuwe digitale valuta zal creëren, zodat Bitcoin kan worden beschouwd als een onafhankelijke valuta.

Hard Fork betekent dat cryptografische programmeurs hebben besloten om enkele wijzigingen in hun programma’s aan te brengen. Deze veranderingen zijn veel dat geen verdere overdracht wordt gemaakt op basis van deze veranderingen. In feite is er een nieuwe valuta gecreëerd.

Neem, bijvoorbeeld, u bent bekend met PDF’s. Jaarlijks komen er nieuwe versies van software die PDF-bestanden kan openen, samen met software die PDF’s kan maken, en updates. De veranderingen worden op hen toegepast, maar als u een PDF maakt met een oude versie, kunnen de nieuwe software en de update ook uw PDF openen, dus hier wordt een nieuwe zachte vork van PDF gepresenteerd

Maar als de wijzigingen in de nieuwe software zijn niet in staat om de oude PDF-bestanden te openen, zodat je moet kopiëren en plakken uw oude PDF van de grond af, dan opnieuw op te bouwen naar het nieuwe PDF-formaat te openen. Ondanks het feit dat het een PDF-bestand maakt, ondersteunt het niet de vorige versie.

Wat is het belangrijkste verschil tussen Bitcoin cash en Bitcoin?

De lengte van een blok in Bitcoin is 1 megabyte, en in Bitcoin cash is 8 megabyte. Met de toename van de lengte van elk blok in de Bitcoin, kunnen dus meer transacties in een blok worden verwerkt en opgeslagen, waardoor de snelheid van overdracht van geld in de Bitcoin cash toeneemt.

In de vorige artikelen hebben we over Block gezegd dat één block in Bitcoin gedefinieerd wordt als een megabyte. Als een overdracht wil plaatsvinden, moet elk blok het vorige blok verifiëren en hoe minder gegevens er op een MB zijn opgeslagen, dus als de verwerkers vragen om een Verificatie over te dragen, moeten er meer blokken worden gecontroleerd, terwijl in Bitcoin cash acht keer meer informatie is opgeslagen, dus neemt de verwerkingssnelheid toe.

 

Bitcoin cash opgericht op de eerste van augustus in 2017 sinds het niet is geweest voor een lange tijd. Sinds Bitcoin cash prijs is $ 1.362,35 op 25 april 2018, wat duidt op het succes van deze munt, dus Bitcoin Cash wordt gezegd dat het een goede investering optie.

Join Us to Learn How to Succeed in Your Trading person_addRegister

Related Posts

A Brief History and Success Points in the American Market

A Brief History and Success Points in the American Market

A Brief History of Cryptocurrencies and Success Points in the American Market Cryptocurrencies, the innovative digital assets safeguarded by cryptography, have experienced remarkable growth and made substantial impacts on the American financial markets. In this article, we explore the pivotal milestones and achievements in the development of cryptocurrencies: Birth of Bitcoin (2009): The enigmatic Satoshi …

Une revue de la monnaie numérique comme le bitcoin basée sur la technologie blockchain

Une revue de la monnaie numérique comme le bitcoin basée sur la technologie blockchain

Table of Contents1 Introduction générale de Bitcoin dans la technologie Blockchain2 3 Comment fonctionne le Bitcoin dans la technologie Blockchain?4 Comment se fera le transfert d’argent en Bitcoin dans la technologie Blockchain ? Introduction générale de Bitcoin dans la technologie Blockchain Dans le monde numérique, nous sommes confrontés aux dernières inventions rapidement car, dans le …

Una revisión de la moneda digital como Bitcoin basada en la tecnología Blockchain

Una revisión de la moneda digital como Bitcoin basada en la tecnología Blockchain

Table of Contents1 Introducción general de Bitcoin en la tecnología Blockchain2 3 ¿Cómo funciona Bitcoin en la tecnología Blockchain?4 Cómo será la transferencia de dinero en Bitcoin en la tecnología Blockchain? Introducción general de Bitcoin en la tecnología Blockchain En el mundo digital, nos enfrentamos a los últimos inventos con prontitud porque, en el mundo …

Uma Revisão da Moeda Digital como Bitcoin Baseada na Tecnologia Blockchain

Uma Revisão da Moeda Digital como Bitcoin Baseada na Tecnologia Blockchain

Table of Contents1 A Introdução Geral da Bitcoin na Tecnologia de Blockchain2 3 >forte>Como funciona o Bitcoin na Tecnologia Blockchain?4 >forte>Como irá a transferência de dinheiro em Bitcoin in Blockchain Technology ? A Introdução Geral da Bitcoin na Tecnologia de Blockchain No mundo digital, enfrentamos rapidamente as últimas invenções porque, no mundo digital, a Ideação …

Add your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Comments