CloseOption Knowledgebase

Om in een echte handelsomgeving terecht te komen, beginnen nieuwe beleggers bijna altijd met een proefrekening. Hoewel het gebruik van een demo account om het systeem van een broker uit te proberen een belangrijke stap is om het te begrijpen, is het NIET een middel om te oefenen met traden. Duizenden nieuwkomers die jarenlang vastzitten in “proef”-trading om vervolgens te ontdekken en hun tradingstrategie te “perfectioneren” dat hun vaardigheden verworven in een proefomgeving negatieve rendementen opleverden in een echte markt, zijn een monument voor dit foute concept.

Demo effectenrekening?

Een demo/proefrekening is een type rekening dat wordt aangeboden door handelssystemen die zijn gevuld met virtueel geld en een potentiële klant in staat stellen het handelssysteem en de kenmerken ervan te testen voordat hij kiest voor het openen van een live-rekening. Een breed scala van online handelssystemen, met inbegrip van aandelen handelsnetwerken, commodities beurzen, en vreemde valuta handelsnetwerken, bieden demo-rekeningen.

Lange duur van demo-activiteiten in een markt kan schadelijker dan nuttig zijn voor uw handelsprestaties. Hier zijn vier neveneffecten van een lange duur van demo trading, vooral voor beginnende traders.

Emotionele isolatie

Het echte obstakel om een goede handelaar te zijn, is in staat zijn om slimme handelsbeslissingen te nemen terwijl je omgaat met de emotionele intensiteit van het riskeren van je zuurverdiende inkomen. In een virtuele ruimte is er geen mechanisme om die handelsatmosfeer te dupliceren. Sommige beleggers proberen dit probleem te omzeilen door objectieve handelsdoelen te stellen die zij moeten bereiken voordat zij overgaan naar een echte handelsrekening. U zou bijvoorbeeld bij uzelf kunnen denken: “Als ik op een gestructureerde manier kan presteren en een bepaald demo-inkomen kan bereiken, kan ik in een echte omgeving handelen.” Nope. Dat is niet hoe het werkt.

Je zult nooit ervaren hoe het is om live te handelen zonder echte activa op het spel te zetten. En we hebben het hier alleen over gevoelens. De echte trading ervaring (of uw methode werkt of niet) is een ander verhaal.

Terugslag op het psychologische front

Sommige traders gaan er ten onrechte van uit dat de overwinning in de papieren handel de eerste zet is in hun tradingcarrière. Echter, als je er beter over nadenkt, kan een lange demo trading periode je echt tegenhouden. U zit opgesloten aan het begin van een zogenaamde leercurve die gebaseerd is op een “valse” markt. Demo’s zijn er om te leren en vertrouwd te raken met handelsplatformen, niet om te oefenen op echte markten. Als u daar anders over denkt, verspilt u wellicht uw tijd aan het leren van een simulatie die weinig of geen gelijkenis vertoont met een echte markt.

 Als u het leuk vindt om geld te verdienen op een virtuele markt, houd er dan rekening mee dat uw winsten net zo nauw verbonden zijn met uw echte rekening als Monopoly met uw echte bankrekening. Er is geen verband. In het ergste geval mislukt uw demo trading. U bent terug bij de eerste stap, maar deze keer in een demo setting. In een real-world setting, kan het fine-tunen van uw trading strategie een significante impact hebben in termen van real-world leren, real-world trading, en, uiteindelijk, real-world verdiensten (en verliezen).

Er is geen platform voor het ontwikkelen van goede vaardigheden op het gebied van financiële planning.

Onderzoeken en lezen over financiële planning of handelspsychologie is niet altijd voldoende om inzicht te krijgen in risico’s bij het handelen. Helemaal niet. Het grootste deel leer je in de praktijk, met vallen en opstaan, door te drinken, kostbare fouten te maken, echt geld op het spel te zetten en financieel geruïneerd te worden. In een live trading account Vs een trial trading account, kan uw reactie in effect en actie drastisch verschillen als een trade de andere kant op gaat. Op een proefrekening zou u zich nog afstandelijk kunnen voelen, maar in het echt zou u op het punt staan in paniek te raken, vooral als er veel geld op het spel staat. U zult handelen met een hoge focus als er een echte asset op de handelslijn staat. Reële groei heeft hetzelfde effect. En, nog belangrijker, werkelijk verlies. Dit niveau van affectieve en psychologische intensiteit is onmogelijk na te bootsen in een papieren trading account. En je kunt onmogelijk je slordige demo-houding meenemen naar een echte handelssituatie.

Verwachtingen zijn onrealistisch

Heb je ooit gemerkt dat de CFTC en NFA van alle handelsadviseurs in grondstoffen eisen dat ze verklaren of hun deals “echt” of “denkbeeldig” zijn? Dat komt omdat ze zo verschillend zijn. Soms zijn ze verbonden, maar meestal niet. Effectief handelen op een demo gedurende een langere periode kan leiden tot een overschatting van je eigen talenten. Dus, wat als je een miljoen dollar hebt verdiend met handelen op een proefrekening? Een “proefmiljonair” zijn heeft geen waarde; het toont niets aan, doet niets, en is niets. Wanneer u net begint met live trading, kan het hebben van hoge verwachtingen het laatste zijn wat u wilt.

Beleggen met een live rekening stelt u in staat om uit eerste hand te leren hoe belangrijk discipline is voor risicobeheer. Op een demo-rekening lijkt discipline onnodig en wordt het gebruik van stop loss vaak gezien als een belemmering voor succes. Een echt geld handelaar begrijpt dat deze twee kenmerken net zo essentieel zijn, zo niet meer, dan een methode die entry en exit locaties aangeeft. Proefaccounts zijn echter noodzakelijk om te begrijpen hoe traden werkt, hoe het handelssysteem werkt en hoe je gratis en zonder risico methodes kunt bouwen, ook al stellen ze je niet in staat om de psychologische component van traden te ontwerpen.

Join Us to Learn How to Succeed in Your Trading person_addRegister

Related Posts

Cash Prize Pool for 120 Participants in This Week’s Contest!

Cash Prize Pool for 120 Participants in This Week’s Contest!

CloseOption’s Ongoing Trading Competition Offers a Cash Prize Pool for 120 contestants. CloseOption is excited to announce an ongoing trading competition that offers trading enthusiasts an exhilarating opportunity to compete for substantial rewards. The competition will run for a week and is open to all participants without any entry fee (only for the first chance). …

Granting Cash Prizes to 46 Lucky Winners!

Granting Cash Prizes to 46 Lucky Winners!

Granting Cash Prizes to 46 Lucky Winners! Dear Clients, It has been noticed that the excellent activity of users during the weekly CloseOption competitions is highly appreciated and respected. In the last week, 46 non-winning users were given prizes ranging from 5 to 50 dollars as a token of appreciation. Did you know that you …

Reduction in Withdrawal Fees for Bitcoin

Reduction in Withdrawal Fees for Bitcoin

Reduction in Withdrawal Fees for Bitcoin Dear Clients, We would like to inform you that the withdrawal fees for Bitcoin on CloseOption have been reduced. Currently, the withdrawal fees for each transaction through Bitcoin range from a minimum of $2 to a maximum of $10. The applied fee may vary for each withdrawal, and our …

New Crypto Gateway for Deposit

New Crypto Gateway for Deposit

New Crypto Gateway for Deposit We hereby wish to bring a recent update on our platform to your attention. In our continuous effort to enhance user experience and expand the range of services we offer, we have added a new portal, Cryptomus, to our site. This addition is aimed at making deposits more convenient and …

Add your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Comments