Weet u wat de gevolgen van de oorlog in het Midden-Oosten zijn?

Oorlog is altijd een vreselijk woord geweest, en we hebben de afgelopen 100 jaar al heel wat oorlogen moeten doorstaan.

De gevolgen van de oorlog op de financiële markten zijn meestal niet onmiddellijk merkbaar. Neem bijvoorbeeld de aanslag van 11 september op de twee torens: er was helemaal geen echte reactie op de financiële markten.

 width=

De grafiek van de dollarprijsindex van 11 septemberde, 2001 tot 1 januariste, 2002:

 

 

 width=

 

Zoals u kunt zien, zijn er geen significante veranderingen in de dollarindex. Dit is zelfs het geval op de New York Stock Exchange

Wij moeten niet zoeken naar de effecten van de oorlog of terroristische incidenten op de korte termijn.

Wanneer een oorlog begint, zullen veel mensen in het door oorlog verscheurde land gaan emigreren. Zij zullen hun eigen geld, goud of geld meenemen, en dit zal niet veel invloed hebben op de wereldeconomie en de financiële markten.

Afhankelijk van waar de oorlog is uitgebroken, kan hij de wereldeconomie beïnvloeden, en vandaag gaat het om een oorlog in het Midden-Oosten en Syrië.

De belangrijkste bron van brandstof voor de wereld is olie in hetMidden-Oosten, dus de oorlog in deze regio zal zijn eerste gevolgen hebben voor de olie. Na de veranderingen in de olieprijzen, zullen we een verandering zien in de goud- en zilverprijzen en vervolgens in andere markten, maar vandaag is er een andere nieuwe markt die de digitale valutamarkt wordt genoemd!

Een paar dagen geleden, precies op 14 april 2018, vuurden Amerikaanse, Franse en Franse troepen verschillende raketten af op Syrië en er was nog steeds geen reactie van de aanhangers van Syrië, Rusland, en Iran. Aan de andere kant had Israël ook verschillende aanvallen op Syrië, en aan de ene kant is de rest van het Midden-Oosten in de oorlog met Jemen, en als we kijken naar statistische termen tussen de VS-Saoedi-Arabië-Iran-Syrië-Rusland-Israël-Jemen, zijn deze oorlogen gestaag toegenomen in de afgelopen jaren.

Wat zouden de gevolgen zijn voor de wereldeconomie in Forsexmarkten, goud, zilver, aandelen en digitale valuta zijn als de oorlog uitbreekt?

Amerika is het meest invloedrijke land op de mondiale financiële markten en de reden daarvoor is heel eenvoudig: de VS hebben de dollar en de dollar is nummer één in de wereld. Aan de andere kant zijn er ook de grootste handels- en kapitalistische bedrijven ter wereld, en nu heeft het ook een van de meest winstgevende industrieën, namelijk de militaire industrie.

 

Als de oorlog begint, kunnen de Verenigde Staten veel wapens en uitrusting verkopen. Hoewel er nog geen oorlogen zijn begonnen, heeft Saoedi-Arabië veel militaire uitrusting en wapens gekocht, wat betekent dat het veel verdient voor Amerika.

 

 

 width=

 

Aan de andere kant, volgens de Amerikaanse handelsbalans, wordt het steeds slechter. Dat wil zeggen, de Verenigde Staten is een groot economisch bankroet

Laten we een beetje teruggaan:

Sommige analisten noemen de Amerikaanse economie de oorlogseconomie, maar ook de statistieken bevestigen deze theorie tot op zekere hoogte, want elke keer dat er een oorlog is begonnen met de Verenigde Staten of anderen, heeft dat bijgedragen aan de economie van het land!

 

De economische neergang in de VS en de oplossingen van de overheid

Wat is de oplossing voor een bedrijf met een hoog sterftecijfer om zichzelf te redden? Nu, is het beter om een vraag te stellen: Waar is de veiligste plaats om te investeren alsde oorlog uitbreekt?

  • Aandelenmarkt
  • Oliemarkt
  • valutamarkt
  • Digitale valutamarkt
  • Of Goudmarkt

Beschouwing van verschillende markten in het Midden-Oosten

  • Beschouwing van de financiële status op de aandelenmarkt

De aandelenmarkt betekent het kopen van aandelen van verschillende bedrijven in verschillende landen; natuurlijk zal het een goede investering zijn als we er zeker van zijn dat de oorlog zal eindigen met het land dat we kennen. Neem, bijvoorbeeld, als we ervan uitgaan dat de Amerikaanse oorlog met Syrië zal uiteindelijk eindigen met de Verenigde Staten overwinning dus Amerikaanse aandelen zijn een zeer goede keuze om te investeren.

  • Beschouwing van de financiële status in de oliemarkt

De oorlog in het Midden-Oosten zou een effect hebben op de prijs van olie. Als Iran aan deze oorlog zou deelnemen, zou de kans groot zijn dat de olieprijzen stijgen. Dus, om te investeren in de oliemarkt, is het beter om even af te wachten of er werkelijk een multilaterale oorlog tussen Amerika, Rusland, Syrië, Israël, en Iran zal ontstaan?

  • Overzicht van de financiële status in de valutamarkt

Landen die betrokken zijn bij oorlogsvoering moeten hun eigen krijgsheren of andere landen financieren, zodat de omzet van de valutamarkt stijgt op het moment van de oorlog. Blijkbaar zijn Groot-Brittannië en Frankrijk en de Verenigde Staten eensgezind, dus als de oorlog uitbreekt, is het onwaarschijnlijk dat de schommelingen hoog zullen zijn. En het lijkt erop dat als de oorlog uitbreekt, de wereldwijde vraag naar een pond dollars en euro’s zal afnemen, enerzijds zullen deze landen de prijs van de oorlog moeten betalen. Aan de andere kant zijn de mensen minder bereid om deze valuta te kopen.

  • Overzicht van de financiële status in de goudmarkt

Misschien is de markt voor goud en zilver een markt die niet al te ver in de oorlog gaat, omdat tegenwoordig maar weinig mensen hun kapitaal in goud kunnen omzetten en het steeds weer kunnen meenemen!

  • Overzicht van de financiële status In de digitale valutamarkt

Het is een zeer persoonlijke mening, maar als het oorlog is, zet ik mijn kapitaal liever om in een digitale munt! Om te ontsnappen of te migreren, is niets gemakkelijker dan liquiditeit in een digitale munt. Het enige wat je moet weten is het wachtwoord van je e-mail en de digitale walletcode! Dat wil zeggen, als een persoon het door oorlog verscheurde land wil ontvluchten als hij zijn kapitaal omzet in een digitale valuta, is het enige wat hij nodig heeft een gewoon papier waarop hij zijn wachtwoorden heeft geschreven of, uiteindelijk, een digitale valutawallet!Als we het economische nieuws en de economische indicatoren volgen, zullen we zien dat de verandering in de rentevoet van het land, de werkloosheid van het land, de handelsgewogen brutomarge, en geen van hen de markt van de digitale valuta beïnvloedt, en het is alleen de vraag en het aanbod die deze valuta’s aan het schommelen brengen.Aan de andere kant hebben digitale valuta’s geen centraliteit. Als het hele Midden-Oosten wordt vernietigd, bestaan de digitale valuta’s in cyberspace nog steeds en heb je er toegang toe! Natuurlijk is er hier een belangrijke vraag Moeten we echt toegeven dat hoeveel elektronen in een onzekere ruimte die een getal bepaalt, als valuta moeten worden erkend?! Wel, om deze vraag te beantwoorden, verwijs ik naar 100 jaar geledenToen het geld voor de aankoop van munten was, waren er munten van zilver en koper Als men de mensen 100 jaar geleden zou vertellen dat ze in de verre toekomst papier in plaats van metaal zouden inwisselen. Zouden ze het geloven?! Het lijkt erop dat de technologie zover is gevorderd dat wij moeten aanvaarden dat de digitale wereld een echte wereld is die wij ten onrechte de virtuele naam hebben gegeven.

Het begin van de recessie Deadline De oorlog die een einde maakte aan de recessie Tijd president
1930 Meer dan een decennium

Amerika’s Grote Depressie

De tweede wereldoorlog Andrew Jackson-Hawr-Roswell
1970 Over vijf jaar Vietnam Oorlog Richard Nixon-Gerald Ford (gelijktijdig met de oorlog)
1980 Zes maanden De oorlog tussen Iran en Irak Jimmy Carter
1981 Zestien maanden De opkomst van de oorlog tussen Iran en Irak Ronald Reagan
1990 Acht maanden Perzische Golfoorlog George Bush vader
2001 Acht maanden Oorlog met Afghanistan George Bush Zoon