CloseOption Knowledgebase

Wat u moet weten over Bitcoin Cash

We hebben het in de vorige artikelen gehad over digitale valuta en nu gaan we u een andere valuta voorstellen, genaamd Bitcoin Cash.

Een van de grootste problemen met Bitcoin is de uitbreiding van het netwerk en het aantal gebruikers stijgt. Daarom zal de bevestiging van transacties veel langzamer gaan. Bitcoin zal een hard proces kiezen om het geld te verifiëren vanwege de aanvallen van hackers en dit zal het netwerk langzamer maken en het kost tijd om geld over te maken van de ene rekening naar de andere in Bitcoin.

Dit probleem zal Bitcoin minder bruikbaar maken voor kleinere aankopen van minder dan $100, omdat de verkoper en koper er normaal gesproken een hekel aan hebben om een paar uur te wachten om lage kosten te krijgen. Dit maakt Bitcoin natuurlijk onbruikbaar bij aankopen in persoon, want een verkoper is niet geïnteresseerd in 30 minuten wachten op een kauwgom om zijn geld te hebben!

Het probleem triggert de ingenieurs van de Bitcoin-ontwikkelaar, Amaury Sechet, creëert een hard fork als een nieuwe langdurige die de nieuwe Bitcoin cash wordt genoemd en nu bekend staat als het BCH-symbool.

 

Alles wat we moeten weten over het digitale uitwisselingsplatform (Hard Fork)

Hard Fork betekent een nieuwe tak van een digitaal uitwisselingsplatform dat een nieuwe digitale valuta zal creëren, zodat Bitcoin kan worden beschouwd als een onafhankelijke valuta.

Hard Fork betekent dat cryptografische programmeurs hebben besloten om enkele wijzigingen in hun programma’s aan te brengen. Deze veranderingen zijn veel dat geen verdere overdracht wordt gemaakt op basis van deze veranderingen. In feite is er een nieuwe valuta gecreëerd.

Neem, bijvoorbeeld, u bent bekend met PDF’s. Jaarlijks komen er nieuwe versies van software die PDF-bestanden kan openen, samen met software die PDF’s kan maken, en updates. De veranderingen worden op hen toegepast, maar als u een PDF maakt met een oude versie, kunnen de nieuwe software en de update ook uw PDF openen, dus hier wordt een nieuwe zachte vork van PDF gepresenteerd

Maar als de wijzigingen in de nieuwe software zijn niet in staat om de oude PDF-bestanden te openen, zodat je moet kopiëren en plakken uw oude PDF van de grond af, dan opnieuw op te bouwen naar het nieuwe PDF-formaat te openen. Ondanks het feit dat het een PDF-bestand maakt, ondersteunt het niet de vorige versie.

Wat is het belangrijkste verschil tussen Bitcoin cash en Bitcoin?

De lengte van een blok in Bitcoin is 1 megabyte, en in Bitcoin cash is 8 megabyte. Met de toename van de lengte van elk blok in de Bitcoin, kunnen dus meer transacties in een blok worden verwerkt en opgeslagen, waardoor de snelheid van overdracht van geld in de Bitcoin cash toeneemt.

In de vorige artikelen hebben we over Block gezegd dat één block in Bitcoin gedefinieerd wordt als een megabyte. Als een overdracht wil plaatsvinden, moet elk blok het vorige blok verifiëren en hoe minder gegevens er op een MB zijn opgeslagen, dus als de verwerkers vragen om een Verificatie over te dragen, moeten er meer blokken worden gecontroleerd, terwijl in Bitcoin cash acht keer meer informatie is opgeslagen, dus neemt de verwerkingssnelheid toe.

 

Bitcoin cash opgericht op de eerste van augustus in 2017 sinds het niet is geweest voor een lange tijd. Sinds Bitcoin cash prijs is $ 1.362,35 op 25 april 2018, wat duidt op het succes van deze munt, dus Bitcoin Cash wordt gezegd dat het een goede investering optie.

Join Us to Learn How to Succeed in Your Trading person_addRegister

Related Posts

Een overzicht van digitale valuta zoals Bitcoin gebaseerd op Blockchain-technologie

Een overzicht van digitale valuta zoals Bitcoin gebaseerd op Blockchain-technologie

Table of Contents1 Algemene introductie van Bitcoin in Blockchain-technologie2 Hoe werkt Bitcoin in Blockchain-technologie?3 Hoe wordt het geld overgemaakt in Bitcoin in Blockchain-technologie? Algemene introductie van Bitcoin in Blockchain-technologie In de digitale wereld worden we snel geconfronteerd met de nieuwste uitvindingen, want in de digitale wereld vereist het idee geen materialen of andere hardware. Uw …

De hoogste en stabiele waarde van goud in de wereldeconomie!

De hoogste en stabiele waarde van goud in de wereldeconomie!

GoudAls edelmetaal op de markt en in de wereldeconomie Alle koningen, gewone mensen, en zakenlieden worden verondersteld hun eigendommen in de vorm van goud te bewaren, en hoe meer goud je bezit, hoe rijker je bent. Met de komst van papiergeld, heeft goud zijn plaats behouden. Veel mensen bewaren hun vermogen echter in de vorm …

Herziening van cryptocurrency (Bitcoin) vanuit financieel oogpunt

Herziening van cryptocurrency (Bitcoin) vanuit financieel oogpunt

Een kort overzicht van Cryptocurrency Wij accepteren alle toonaangevende cryptocurrencies als betalingsmethode, en momenteel is Bitcoin beschikbaar voor uitbetaling. Klik om alle aanvaardbare Crypto’s te bezoeken. De dramatische groei van Cryptocurrencies heeft de markt ervan doen opbloeien en het totale volume doen toenemen. Deze soorten geld zijn virtueel van aard en er wordt beweerd dat …

Oorlog in het Midden-Oosten en de gevolgen ervan voor de financiële markten

Oorlog in het Midden-Oosten en de gevolgen ervan voor de financiële markten

Table of Contents1 Weet u wat de gevolgen van de oorlog in het Midden-Oosten zijn? 2 Beschouwing van verschillende markten in het Midden-Oosten2.1 Beschouwing van de financiële status op de aandelenmarkt2.2 Beschouwing van de financiële status in de oliemarkt2.3 Overzicht van de financiële status in de valutamarkt2.4 Overzicht van de financiële status in de goudmarkt2.5 …

Add your Comment

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Comments