CloseOption Knowledgebase

Cryptocurrencies worden steeds populairder, en de markt heeft de afgelopen jaren een sterke stijging doorgemaakt. Handelaren zijn aangetrokken geworden tot de markt omdat ze met een juiste aanpak een fortuin kunnen verdienen. Bovendien zijn verschillende bedrijven begonnen met het implementeren van cryptocurrency betaalmethoden in hun bedrijven, waardoor de publieke opinie van de markt wordt bevorderd. Sinds de geboorte van Bitcoin in 2009 zijn er in de loop der jaren naar schatting 10.000 munten geïntroduceerd, maar 2000 van de projecten zijn stopgezet of bleken oplichterij te zijn. Gezien de ongrijpbare aard van cryptocurrencies, is het van vitaal belang dat u weet welke munten een mooie toekomst in het verschiet hebben en vervolgens beslist welke munt een investering waard is. Dit artikel introduceert tien cryptocurrencies -anders dan Bitcoin, een maatstaf waartegen de waarde van de meeste altcoins wordt afgemeten- die een veelbelovende toekomst hebben en aanzienlijke winsten kunnen opleveren.

Tether (USDT)

De cryptocurrency markt kan soms zeer volatiel zijn. Tijdens de volatiliteit is het het veiligst om je andere cryptocurrencies om te wisselen naar een stablecoin-eenheid totdat de markt weer normaal is. Tether werd in 2014 ontwikkeld op Bitcoin blockchain met behulp van Proof of Reserve standaard en had als doel fiat geld te integreren in digitale valuta’s. Tether is een van de populairste stablecoins en is gekoppeld aan de Amerikaanse dollar, en de waarde is bijna het equivalent van 1 dollar. Per september 2021 is Tether de op vier na grootste activa naar marktkapitalisatie (65,5 miljard dollar)

Ethereum (ETH)

Ethereum is een blockchain platform, en de door haar uitgegeven cryptocurrency Ether (of Ethereum) is na Bitcoin de duurste cryptocurrency, waarbij elke coin op dat moment (21/09/01) een waarde heeft van $3.170. Het platform is ontwikkeld met een eigen programmeertaal, Solidity, waarbij gebruik wordt gemaakt van Proof of Work (POW). Het stelt gebruikers in staat om slimme contracten te tekenen en gedecentraliseerde applicaties (dApps) te draaien zonder de controle en inmenging van een derde partij organisatie. Het doel van Ethereum is om iedereen over de hele wereld vrije toegang te geven tot financiële producten.

Litecoin (LTC)

Litecoin staat bekend als “het zilver voor het goud van Bitcoin” en is in 2011 ontwikkeld als een fork van Bitcoin. LTC gebruikt Scrypt als het standaardschema voor het Proof-of-Work-protocol. Scrypt is ontworpen om aangepaste hardware-aanvallen op LTC te voorkomen. De munt streeft ernaar blokken te genereren en transacties sneller uit te voeren dan Bitcoin. Daarnaast streeft LTC een onvoltooid Bitcoin-project na genaamd Segregated Witness of SegWit dat als doel heeft signaalgegevens buiten het basisblok los te koppelen. LTC heeft een beperkte voorraad van 84 miljoen munten, en de huidige marktprijs (CMP) is $ 173.

Cardano (ADA)

Zoals gezegd maakt Ethereum, een platform van de tweede generatie, gebruik van het POW-protocol en heeft het veel energie nodig om te kunnen werken. Energieverbruik is een serieuze uitdaging geweest voor projecten die POW gebruiken, vooral met de ernstige waarschuwingen van milieuactivisten over de drastische klimaatveranderingen. Als gevolg hiervan werd Proof-of-Stake (POS) ontwikkeld als een efficiënter alternatief voor POW, en Cardano, een platform van de derde generatie, heeft zijn project opgericht op basis van POS. ADA is de belangrijkste munt van Cardano. Het project streeft dezelfde doelen na als Ethereum en verbruikt minder energie.

Polkadot (DOT)

Polkadot is een POS-project dat is ontwikkeld om een medium te creëren waar platforms (met of zonder toestemming) van verschillende blockchains kunnen samenwerken en een interoperabel doel kunnen dienen. Met behulp van Polkadot kunnen ontwikkelaars hun blockchain creëren in een veilige omgeving. Bovendien kan het platform worden gebruikt om zowel willekeurige gegevens als tokens over te dragen. DOT is de officiële cryptocurrency uitgegeven door Polkadot met een CMP van $25 en $24,9 miljard aan marktkapitalisatie.

Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash is een andere succesvolle fork van bitcoin die in augustus 2017 werd gecreëerd, maar later in november 2018 werd opgesplitst in twee versies: ABC en SV (Satoshi Versie). Het doel van BCH is om de blokgrootte in Bitcoin blockchain te vergroten van 1MB naar tussen de 8MB en 32MB en daarmee de bevestigingsprocessen van transacties te versnellen. Dankzij BCH kan de Bitcoin-blockchain – die voorheen 1.500 transacties per blok kon verwerken – tot 25.000 transacties per blok verwerken. BCH heeft een voorraadlimiet van 21 miljoen munten en is momenteel $644 waard met een market cap van $12,1 miljard.

Stellar (XLM)

Stellar is een non-profitorganisatie die haar financiering heeft verkregen van Stripe (een online betalingsinfrastructuur) en donaties van Google, BlackRock en andere organisaties. Het project van Stellar is gericht op ontwikkelingseconomieën en hoopt bedrijfsoplossingen te bieden om instellingen van over de hele wereld met elkaar te verbinden en de transactiekosten voor geldoverdracht tussen de instellingen te verlagen zonder de aanwezigheid van een derde partij. Iedereen kan echter gebruik maken van het platform, en het is niet beperkt tot ondernemers. Stellar heeft Lumens (XLM) uitgegeven als zijn primaire cryptocurrency. Het token is $ 0,33 waard, en de market cap is $ 7,9 miljard.

Solana (SOL)

Solana is een nieuw ontwikkeld platform dat Decentralized Finance (DeFi)-oplossingen biedt. Nieuw in het project is het hybride consensusalgoritme dat maximaal 50.000 transacties per seconde aankan. Het platform is open source en is gebaseerd op twee protocollen: Proof of Stake en Proof of History. De dualiteit van de protocollen heeft retailers en institutionele handelaren geïnspireerd, en SOL, de cryptocurrency van het project, heeft een snelle groei doorgemaakt sinds Solana officieel werd gelanceerd in maart 2020. Op dit moment is de waarde van een SOL $106, en het heeft een market cap van $30,6 miljard.

Chainlink (LINK)

Chainlink is een gedecentraliseerd orakelnetwerk dat off-chaingegevens verbindt met slimme contracten via Service Level Agreement (SLA)-software die voldoet aan de behoeften van blockchaingebruikers. Het project beweert de kloof tussen blockchains en de echte wereld te dichten. Chainlink garandeert de veiligheid van orakelnetwerken met behulp van ERC-20 token, maar heeft een POS-algoritme. LINK is het officiële token voor Chainlink met een maximale voorraad van 1 miljard tokens, momenteel $ 25 waard met een market cap van $ 11,2 miljard.

Binance Coin (BNB)

BNB is de munt die wordt uitgegeven door de populaire cryptocurrency exchange Binance. BNB gebruikte aanvankelijk het TRC-20-token, maar ontwikkelde uiteindelijk blockchain en werkt nu op het POS-protocol. BNB wordt gebruikt om transactiekosten te betalen voor transacties in Binance met een korting, en de handelaar kan BNB inwisselen tegen andere cryptocurrency. Momenteel is één BNB 478 dollar waard, en de market cap is 79,8 miljard dollar.

Join Us to Learn How to Succeed in Your Trading person_addRegister

Related Posts

Een overzicht van digitale valuta zoals Bitcoin gebaseerd op Blockchain-technologie

Een overzicht van digitale valuta zoals Bitcoin gebaseerd op Blockchain-technologie

Table of Contents1 Algemene introductie van Bitcoin in Blockchain-technologie2 Hoe werkt Bitcoin in Blockchain-technologie?3 Hoe wordt het geld overgemaakt in Bitcoin in Blockchain-technologie? Algemene introductie van Bitcoin in Blockchain-technologie In de digitale wereld worden we snel geconfronteerd met de nieuwste uitvindingen, want in de digitale wereld vereist het idee geen materialen of andere hardware. Uw …

De hoogste en stabiele waarde van goud in de wereldeconomie!

De hoogste en stabiele waarde van goud in de wereldeconomie!

GoudAls edelmetaal op de markt en in de wereldeconomie Alle koningen, gewone mensen, en zakenlieden worden verondersteld hun eigendommen in de vorm van goud te bewaren, en hoe meer goud je bezit, hoe rijker je bent. Met de komst van papiergeld, heeft goud zijn plaats behouden. Veel mensen bewaren hun vermogen echter in de vorm …

Herziening van cryptocurrency (Bitcoin) vanuit financieel oogpunt

Herziening van cryptocurrency (Bitcoin) vanuit financieel oogpunt

Een kort overzicht van Cryptocurrency Wij accepteren alle toonaangevende cryptocurrencies als betalingsmethode, en momenteel is Bitcoin beschikbaar voor uitbetaling. Klik om alle aanvaardbare Crypto’s te bezoeken. De dramatische groei van Cryptocurrencies heeft de markt ervan doen opbloeien en het totale volume doen toenemen. Deze soorten geld zijn virtueel van aard en er wordt beweerd dat …

Oorlog in het Midden-Oosten en de gevolgen ervan voor de financiële markten

Oorlog in het Midden-Oosten en de gevolgen ervan voor de financiële markten

Table of Contents1 Weet u wat de gevolgen van de oorlog in het Midden-Oosten zijn? 2 Beschouwing van verschillende markten in het Midden-Oosten2.1 Beschouwing van de financiële status op de aandelenmarkt2.2 Beschouwing van de financiële status in de oliemarkt2.3 Overzicht van de financiële status in de valutamarkt2.4 Overzicht van de financiële status in de goudmarkt2.5 …

Add your Comment

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Comments