CloseOption Knowledgebase

Om in een echte handelsomgeving terecht te komen, beginnen nieuwe beleggers bijna altijd met een proefrekening. Hoewel het gebruik van een demo account om het systeem van een broker uit te proberen een belangrijke stap is om het te begrijpen, is het NIET een middel om te oefenen met traden. Duizenden nieuwkomers die jarenlang vastzitten in “proef”-trading om vervolgens te ontdekken en hun tradingstrategie te “perfectioneren” dat hun vaardigheden verworven in een proefomgeving negatieve rendementen opleverden in een echte markt, zijn een monument voor dit foute concept.

Demo effectenrekening?

Een demo/proefrekening is een type rekening dat wordt aangeboden door handelssystemen die zijn gevuld met virtueel geld en een potentiële klant in staat stellen het handelssysteem en de kenmerken ervan te testen voordat hij kiest voor het openen van een live-rekening. Een breed scala van online handelssystemen, met inbegrip van aandelen handelsnetwerken, commodities beurzen, en vreemde valuta handelsnetwerken, bieden demo-rekeningen.

Lange duur van demo-activiteiten in een markt kan schadelijker dan nuttig zijn voor uw handelsprestaties. Hier zijn vier neveneffecten van een lange duur van demo trading, vooral voor beginnende traders.

Emotionele isolatie

Het echte obstakel om een goede handelaar te zijn, is in staat zijn om slimme handelsbeslissingen te nemen terwijl je omgaat met de emotionele intensiteit van het riskeren van je zuurverdiende inkomen. In een virtuele ruimte is er geen mechanisme om die handelsatmosfeer te dupliceren. Sommige beleggers proberen dit probleem te omzeilen door objectieve handelsdoelen te stellen die zij moeten bereiken voordat zij overgaan naar een echte handelsrekening. U zou bijvoorbeeld bij uzelf kunnen denken: “Als ik op een gestructureerde manier kan presteren en een bepaald demo-inkomen kan bereiken, kan ik in een echte omgeving handelen.” Nope. Dat is niet hoe het werkt.

Je zult nooit ervaren hoe het is om live te handelen zonder echte activa op het spel te zetten. En we hebben het hier alleen over gevoelens. De echte trading ervaring (of uw methode werkt of niet) is een ander verhaal.

Terugslag op het psychologische front

Sommige traders gaan er ten onrechte van uit dat de overwinning in de papieren handel de eerste zet is in hun tradingcarrière. Echter, als je er beter over nadenkt, kan een lange demo trading periode je echt tegenhouden. U zit opgesloten aan het begin van een zogenaamde leercurve die gebaseerd is op een “valse” markt. Demo’s zijn er om te leren en vertrouwd te raken met handelsplatformen, niet om te oefenen op echte markten. Als u daar anders over denkt, verspilt u wellicht uw tijd aan het leren van een simulatie die weinig of geen gelijkenis vertoont met een echte markt.

 Als u het leuk vindt om geld te verdienen op een virtuele markt, houd er dan rekening mee dat uw winsten net zo nauw verbonden zijn met uw echte rekening als Monopoly met uw echte bankrekening. Er is geen verband. In het ergste geval mislukt uw demo trading. U bent terug bij de eerste stap, maar deze keer in een demo setting. In een real-world setting, kan het fine-tunen van uw trading strategie een significante impact hebben in termen van real-world leren, real-world trading, en, uiteindelijk, real-world verdiensten (en verliezen).

Er is geen platform voor het ontwikkelen van goede vaardigheden op het gebied van financiële planning.

Onderzoeken en lezen over financiële planning of handelspsychologie is niet altijd voldoende om inzicht te krijgen in risico’s bij het handelen. Helemaal niet. Het grootste deel leer je in de praktijk, met vallen en opstaan, door te drinken, kostbare fouten te maken, echt geld op het spel te zetten en financieel geruïneerd te worden. In een live trading account Vs een trial trading account, kan uw reactie in effect en actie drastisch verschillen als een trade de andere kant op gaat. Op een proefrekening zou u zich nog afstandelijk kunnen voelen, maar in het echt zou u op het punt staan in paniek te raken, vooral als er veel geld op het spel staat. U zult handelen met een hoge focus als er een echte asset op de handelslijn staat. Reële groei heeft hetzelfde effect. En, nog belangrijker, werkelijk verlies. Dit niveau van affectieve en psychologische intensiteit is onmogelijk na te bootsen in een papieren trading account. En je kunt onmogelijk je slordige demo-houding meenemen naar een echte handelssituatie.

Verwachtingen zijn onrealistisch

Heb je ooit gemerkt dat de CFTC en NFA van alle handelsadviseurs in grondstoffen eisen dat ze verklaren of hun deals “echt” of “denkbeeldig” zijn? Dat komt omdat ze zo verschillend zijn. Soms zijn ze verbonden, maar meestal niet. Effectief handelen op een demo gedurende een langere periode kan leiden tot een overschatting van je eigen talenten. Dus, wat als je een miljoen dollar hebt verdiend met handelen op een proefrekening? Een “proefmiljonair” zijn heeft geen waarde; het toont niets aan, doet niets, en is niets. Wanneer u net begint met live trading, kan het hebben van hoge verwachtingen het laatste zijn wat u wilt.

Beleggen met een live rekening stelt u in staat om uit eerste hand te leren hoe belangrijk discipline is voor risicobeheer. Op een demo-rekening lijkt discipline onnodig en wordt het gebruik van stop loss vaak gezien als een belemmering voor succes. Een echt geld handelaar begrijpt dat deze twee kenmerken net zo essentieel zijn, zo niet meer, dan een methode die entry en exit locaties aangeeft. Proefaccounts zijn echter noodzakelijk om te begrijpen hoe traden werkt, hoe het handelssysteem werkt en hoe je gratis en zonder risico methodes kunt bouwen, ook al stellen ze je niet in staat om de psychologische component van traden te ontwerpen.

Join Us to Learn How to Succeed in Your Trading person_addRegister

Related Posts

CloseOption’s Trading Room, nieuwe mogelijkheden in de handel in opties!

CloseOption’s Trading Room, nieuwe mogelijkheden in de handel in opties!

Table of Contents1 De kenmerken van grafieken en hulpmiddelen voor analyse van de handel in opties en Forex2 Nieuwe mogelijkheden worden toegevoegd aan CloseOption’s Trade Room2.1 1- Er zijn nu drie nieuwe grafieken opgenomen in CloseOption (voorheen was er alleen een Area grafiek beschikbaar):2.2 2- Optional Periods in Close optie voor Candlestick en staafdiagrammen:2.3 3- …

TradeRoom’s real-time gegevens opgewaardeerd

TradeRoom’s real-time gegevens opgewaardeerd

  TradeRoom’s real-time gegevens opgewaardeerd Als gevolg van frequente verzoeken van onze klanten en om onze diensten te verbeteren, is de verbinding van orders met de bank en CloseOption’s prijs feed data nu verbonden met een van de grootste providers van de wereld, en de prijs vertraging op elk moment is zeer onbelangrijk en te …

Munt betaalmethode toegevoegd aan CloseOption

Munt betaalmethode toegevoegd aan CloseOption

Cryptocurrencies in CloseOption-betalingsmethode CloseOption accepteren alle toonaangevende Cryptocurrencies als een betalingsmethode, en momenteel, Bitcoin is beschikbaar voor opname. Klik om alle aanvaardbare Cryptos te bezoeken. De dramatische groei van Cryptocurrencies heeft de markt opgeblazen en het totale volume ervan vergroot. Deze soorten geld zijn virtueel van aard en er wordt beweerd dat ze de ruggengraat …

CloseOption Account Niveaus Tips!

CloseOption Account Niveaus Tips!

Details in verschillende uitbetalingsniveaus in CloseOption TradeRoom Houd er rekening mee dat als uw depositoniveau $500 is, de standaard uitbetaling voor EUR/USD in normale markturen 80% is. Evenzo, wanneer uw stortingsniveau $50.000 is, is de uitbetaling voor EUR/USD in normale markturen 95%. Bovendien is de uitbetaling niet vast en afhankelijk van de kosten die door …

Add your Comment

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Comments