CloseOption Knowledgebase

Cryptocurrencies in CloseOption-betalingsmethode

CloseOption accepteren alle toonaangevende Cryptocurrencies als een betalingsmethode, en momenteel, Bitcoin is beschikbaar voor opname. Klik om alle aanvaardbare Cryptos te bezoeken.

De dramatische groei van Cryptocurrencies heeft de markt opgeblazen en het totale volume ervan vergroot.

Deze soorten geld zijn virtueel van aard en er wordt beweerd dat ze de ruggengraat hebben van de technologie in de Elektronische Marketing . Maar in werkelijkheid is hun krediet het grote aantal mensen dat er gebruik van maakt, dat voortdurend toeneemt.

Er zijn veel websites om ze te kopen, die u in staat stellen om te betalen via de lokale bankoverschrijving, of zelfs Visa card en MasterCard, en een verscheidenheid van andere methoden. Een van de meest gerenommeerde websites is Localbitcoins.

Het wordt aanbevolen om kleine hoeveelheden te kopen en meer te kopen na testen en zekerheid.

Enkele van de meest populaire cryptocurrencies met de link naar hun websites vindt u hieronder:

 

 


 

 width=

Laten we weten over Bitcoin in Cryptocurrencies methode

Bitcoin wordt steeds populairder in de virtuele wereld.Het heeft geen fysieke back-up en aard, en in feite is het een Cryptocurrency en is de waarde afhankelijk van vraag en aanbod. Toen de waarde van Bitcoin binnen enkele jaren steeg van een paar centen tot duizenden dollars, trok het veel aandacht in de wereld.

Gezien het feit dat veel ogen deze virtuele valuta volgen, is er een mogelijkheid van een zeer grote waardestijging, waardoor het een spannend geld wordt. Vergeet echter niet dat dit elektronisch geld geen fysieke back-up heeft en in de toekomst misschien niet kan weerstaan. Verwacht wordt dat het de komende jaren een zeer grote groei zal doormaken en dat veel bedrijven in de wereld zich erop zullen richten.

Vanwege het feit dat dit geld in de virtuele wereld een contant karakter heeft, moet u voorzichtig zijn met het kopen en onderhouden ervan, en ook moet u er meer informatie over krijgen. Er zijn veel websites om informatie te krijgen of Bitcoin te kopen. Een van de meest bekende websites is Coinbase en een andere is Localbitcoins. Eerst en vooral is het aangeraden om kleine hoeveelheden te kopen en nadat u zeker bent van de prestaties en er vertrouwd mee bent geraakt, uw risico te verhogen!

Join Us to Learn How to Succeed in Your Trading person_addRegister

Related Posts

CloseOption’s Trading Room, nieuwe mogelijkheden in de handel in opties!

CloseOption’s Trading Room, nieuwe mogelijkheden in de handel in opties!

Table of Contents1 De kenmerken van grafieken en hulpmiddelen voor analyse van de handel in opties en Forex2 Nieuwe mogelijkheden worden toegevoegd aan CloseOption’s Trade Room2.1 1- Er zijn nu drie nieuwe grafieken opgenomen in CloseOption (voorheen was er alleen een Area grafiek beschikbaar):2.2 2- Optional Periods in Close optie voor Candlestick en staafdiagrammen:2.3 3- …

TradeRoom’s real-time gegevens opgewaardeerd

TradeRoom’s real-time gegevens opgewaardeerd

  TradeRoom’s real-time gegevens opgewaardeerd Als gevolg van frequente verzoeken van onze klanten en om onze diensten te verbeteren, is de verbinding van orders met de bank en CloseOption’s prijs feed data nu verbonden met een van de grootste providers van de wereld, en de prijs vertraging op elk moment is zeer onbelangrijk en te …

CloseOption Account Niveaus Tips!

CloseOption Account Niveaus Tips!

Details in verschillende uitbetalingsniveaus in CloseOption TradeRoom Houd er rekening mee dat als uw depositoniveau $500 is, de standaard uitbetaling voor EUR/USD in normale markturen 80% is. Evenzo, wanneer uw stortingsniveau $50.000 is, is de uitbetaling voor EUR/USD in normale markturen 95%. Bovendien is de uitbetaling niet vast en afhankelijk van de kosten die door …

MasterCard toegevoegd in CloseOption Betaalmethoden

MasterCard toegevoegd in CloseOption Betaalmethoden

Op verzoek van onze waardevolle klanten is de MasterCard gateway geïntegreerd. Nu kunt u storten via uw MasterCard! Bovendien zijn de betalingen via MasterCard inclusief verwerkingskosten (tot 8,4%) die worden gedekt door CloseOption. Bijvoorbeeld, wanneer de vergoeding is 8,4%, en u stort $100, $108,4 zal worden afgetrokken van uw MasterCard account, en hetzelfde bedrag zal …

Add your Comment

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Comments