CloseOption Knowledgebase

Het creëren van geld is de manier om de monetaire basis van een regering of een economie te vergroten. Het grootste deel van de monetaire basis in de meeste ontwikkelde economische systemen is in de vorm van bankdeposito’s. Financiële instellingen meten de monetaire basis, met inbegrip van valuta en bankdeposito’s, om de hoeveelheid valuta in omloop bij te houden. Telkens wanneer de economische basis toeneemt, wordt geld gecreëerd. Geldschepping heeft bepaalde gevolgen voor goud en de goudindustrie. Dit effect wordt beoordeeld in twee categorieën:

1. korte termijn

Het creëren van geld in de Verenigde Staten drijft de goudprijs omlaag. Wanneer geld wordt gecreëerd, verhogen regeringen gewoonlijk de prijs van goud via verschillende processen om de negatieve effecten te compenseren. Het gevolg is dat goudkopers geneigd zijn het tegen een lage prijs te kopen, waardoor de prijs van de overheid daalt. Stel bijvoorbeeld dat de goudprijs vandaag, 15 oktober, ongeveer 1.760 dollar per ounce bedraagt, en dat de prijs van goud in de komende zes maanden waarschijnlijk zal dalen tot 1.400 dollar. Tegen de huidige prijzen kunnen regeringen gemakkelijk goud kopen, en zoals vermeld in het vorige artikel, zal de geldschepping in de Verenigde Staten op korte termijn toenemen tot ongeveer $ 5 biljoen, of $ 5.000 miljard. Deze geldschepping zal de regeringen in staat stellen de goudprijs op korte termijn te doen dalen. Ook moet worden opgemerkt dat psychologische factoren, zoals het verhaal van de daling van de corona en de kortstondige instroom van cryptocurrencies op de markt, goud veranderen in digitale valuta’s, wat helpt om goud op te stuwen naar ongeveer $ 1.400.

2. Wat gebeurt er op de lange termijn?

We moeten eerst duidelijk maken dat wanneer we het over een lange periode hebben, we 2 tot 3 termijnen bedoelen. Onder de huidige omstandigheden, en volgens eerdere verklaringen, is er voor $ 5 miljoen aan geld gecreëerd zonder speciale steun en basis, en de regeringen moeten verantwoordelijk worden gehouden voor hun begrotingstekorten. Wat is beter dan goud? De prijs van goud is nu gedaald tot $ 1.400. Daarbij wordt goud gekocht en zal in een periode van 6 maanden tot een jaar dramatisch stijgen. Deze prijsontwikkeling gaat eerst richting 2050 en na het doorbreken van de 3500 en mogelijk $ 5500. Dit prijsstijgingsproces zal waarschijnlijk zeer snel gaan. Dit proces is in het verleden één keer gebeurd, in de jaren 80. Met andere woorden, de prijs van de dollar steeg in korte tijd van ongeveer $ 200 per ounce naar ongeveer $ 1800 en $ 1900 per ounce en keerde een paar jaar later weer terug naar ongeveer $ 200. Wij concluderen dus dat het in de Verenigde Staten gecreëerde geld op lange termijn een zeer sterke piek in de goudprijs heeft veroorzaakt en deze weer heeft doen dalen.

 Het doel van deze daling en stijging

De prijs van goud wordt verhoogd om het begrotingstekort aan te zuiveren, en regeringen kopen goud tegen lage prijzen om het vervolgens als belangrijkste verkopers te verkopen tegen hogere prijzen, bijvoorbeeld rond de 5.500. Dan verkopen mensen hun goudkapitaal uit angst voor dalende prijzen. Zij verkopen, en de prijs gaat lager en lager. Dit betekent dat de goudprijs waarschijnlijk zal stijgen van $ 5.500 tot ongeveer $ 1.700 daarna. Dat wil zeggen, u houdt rekening met de tolerantie van het cijfer 23% en 38%, dat wanneer de prijs 5500, 7000 en zelfs 8000 bereikt, het niet uitmaakt of hij stijgt of daalt, en dit praatje zal waar zijn. Kortom, de goudprijs stijgt, en regeringen verkopen hun aandeel tegen hoge prijzen en verlaten de markt. Als gevolg daarvan verkopen de mensen hun goud, en deze koerier compenseert het begrotingstekort van de regering. Ook moet worden opgemerkt dat degenen die goud tegen een hoge prijs kopen, meestal gewone mensen, daar ernstig onder lijden.

Volgens de hierboven vermelde processen, zie goud als een multi-inzetbaar onderpand. Het moet gezegd worden dat goud soms een zwaard is, soms voedsel, soms vergif, soms een zwaard dat vergiftigd is, en tenslotte soms voedsel dat vergiftigd is. In dit kronkelige proces is “wie koopt” en “wie verkoopt” zeer belangrijk. In de praktijk bestaat er niet zoiets als een absolute ruggensteun in goud, en is het juist een hulpmiddel. Wanneer het moet stijgen, zal het stijgen, zodat de regeringen, met name de Verenigde Staten, hun begrotingstekorten kunnen goedmaken. Wanneer het daarentegen afneemt, werden de goudreserves in de Verenigde Staten oorspronkelijk verkocht om geld te verdienen en werden zij tegen zeer lage prijzen weer door hetzelfde goud vervangen.

Laten we eens kijken naar het voorbeeld van het zwaard. Goud is soms een zwaard, een zwaard voor wie? Een zwaard voor hen die goud kopen aan 5500 met een tolerantie van 38%. Goud is soms voedsel voor diegenen die goud kopen voor $ 1.400. Tot deze groep behoren meestal regeringen of ervaren beleggers, maar ook degenen die op lange termijn in goud beleggen. Goud is soms vergif. In de praktijk voor hen die goud kochten in 5500 met de bedoeling om op korte termijn te beleggen. Vergif is in de praktijk dodelijk, soms erger dan een zwaard. Soms is een zwaard vergiftigd. Bedenk bijvoorbeeld dat iemand geld kan hebben geleend om in goud te beleggen of bijvoorbeeld een buitenlandse schuld heeft bij een regering; om verliezen te voorkomen zou een regering als Turkije haar kapitaal moeten omzetten in hooggeprijsd goud, bijvoorbeeld 5.500. Dit is het vergiftigde zwaard waardoor het failliet gaat. Daarom is het zeer belangrijk wie de koper is wanneer te kopen, en wanneer te verkopen.

Final words

Als we het tienjarenscenario van de Verenigde Staten willen samenvatten, kunnen we de volgende punten eruit lichten:

De goudprijzen dalen tot rond 1500 of minder dan 1400. Wie zijn de verkopers? Op korte termijn verkopen gewone mensen nu hun goud om cryptocurrencies te kopen en een behoorlijk inkomen te verdienen in de barre omstandigheden van de corona. De goudprijs stijgt dan naar 2050 dollar per ounce en vervolgens naar 3500. De kopers hier zijn de centrale banken van ‘s werelds toonaangevende en ontwikkelde landen, vooral de Verenigde Staten, China en het Verenigd Koninkrijk. Daarna daalt de prijs weer tot 1700 dollar. In dit stadium zijn de verkopers de centrale bank van regeringen en enkele conservatieve beleggers. In de praktijk gaat er geld van de zakken van laffe regeringen die goud tegen hoge prijzen hebben gekocht, naar de zakken van rijke landen, waaronder de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, China, en degenen die het scenario hebben bepaald.

Metabeschrijving: Het creëren van geld heeft enkele negatieve effecten, die worden gecompenseerd door een stijging van de goudprijs en het veranderen van de toestand van de goudindustrie.

Join Us to Learn How to Succeed in Your Trading person_addRegister

Related Posts

Een overzicht van digitale valuta zoals Bitcoin gebaseerd op Blockchain-technologie

Een overzicht van digitale valuta zoals Bitcoin gebaseerd op Blockchain-technologie

Table of Contents1 Algemene introductie van Bitcoin in Blockchain-technologie2 Hoe werkt Bitcoin in Blockchain-technologie?3 Hoe wordt het geld overgemaakt in Bitcoin in Blockchain-technologie? Algemene introductie van Bitcoin in Blockchain-technologie In de digitale wereld worden we snel geconfronteerd met de nieuwste uitvindingen, want in de digitale wereld vereist het idee geen materialen of andere hardware. Uw …

De hoogste en stabiele waarde van goud in de wereldeconomie!

De hoogste en stabiele waarde van goud in de wereldeconomie!

GoudAls edelmetaal op de markt en in de wereldeconomie Alle koningen, gewone mensen, en zakenlieden worden verondersteld hun eigendommen in de vorm van goud te bewaren, en hoe meer goud je bezit, hoe rijker je bent. Met de komst van papiergeld, heeft goud zijn plaats behouden. Veel mensen bewaren hun vermogen echter in de vorm …

Herziening van cryptocurrency (Bitcoin) vanuit financieel oogpunt

Herziening van cryptocurrency (Bitcoin) vanuit financieel oogpunt

Een kort overzicht van Cryptocurrency Wij accepteren alle toonaangevende cryptocurrencies als betalingsmethode, en momenteel is Bitcoin beschikbaar voor uitbetaling. Klik om alle aanvaardbare Crypto’s te bezoeken. De dramatische groei van Cryptocurrencies heeft de markt ervan doen opbloeien en het totale volume doen toenemen. Deze soorten geld zijn virtueel van aard en er wordt beweerd dat …

Oorlog in het Midden-Oosten en de gevolgen ervan voor de financiële markten

Oorlog in het Midden-Oosten en de gevolgen ervan voor de financiële markten

Table of Contents1 Weet u wat de gevolgen van de oorlog in het Midden-Oosten zijn? 2 Beschouwing van verschillende markten in het Midden-Oosten2.1 Beschouwing van de financiële status op de aandelenmarkt2.2 Beschouwing van de financiële status in de oliemarkt2.3 Overzicht van de financiële status in de valutamarkt2.4 Overzicht van de financiële status in de goudmarkt2.5 …

Add your Comment

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Comments