CloseOption Knowledgebase

Algemene introductie van Bitcoin in Blockchain-technologie

In de digitale wereld worden we snel geconfronteerd met de nieuwste uitvindingen, want in de digitale wereld vereist het idee geen materialen of andere hardware. Uw idee kan snel worden uitgevoerd in de digitale wereld. De eerste en meest succesvolle digitale valuta is Bitcoin. Bitcoin werd creëerd in 2009 en de uitvinder ervan introduceerde een nieuw soort valuta. Bitcoin is uitgevonden door Satoshi Nakamoto, wat een bijnaam is. Maar niemand kent hem.

 

Blockchain technologie is een next to next block die met elkaar verbonden zijn door ketens.

Elk blok bevat informatie zoals rekeningnummer, rekening namen en etc. Deze blokken zijn met elkaar verbonden door ketens.

Het andere ding is in het blok is hash, de hash is een code op elk blok en het is uniek volgens het blok informatie bijvoorbeeld:

Als de blokinformatie van A verandert, verandert de hash ook. Dan met chain-technologie, als een blok hash-code verandert, de anderen blok moet deze verandering goed te keuren, omdat het blok B hash-code omvatten de A blok hash-code ook. Met de ketens, is deze verandering verbonden met de andere blokken; in feite, alle blokken moeten deze verandering goedkeuren.

Hash zal worden berekend door wiskunde regels en elke verandering op het blok zal worden veranderd in de hash code. Als iedereen de blokinformatie verandert, zullen de andere blokken deze verandering niet accepteren, omdat deze blokinformatie niet overeenkomt met de volgende en de vorige hash code. Bij deze technologie is de beveiliging zeer hoog en is het hacken van het systeem en het veranderen van de informatie super moeilijk.

Hoe werkt Bitcoin in Blockchain-technologie?

Bitcoin is een peer-to-peer systeem. Wanneer een verzender geld naar de ontvanger stuurt, is er in feite geen inductor tussen verzender en ontvanger. Aan de andere kant, in de normale financiële markt, wanneer een zender $1 naar de ontvanger wil sturen, zal het geld via een bank of financiële instelling gaan. Bovendien krijgt de bank of financiële instelling de vergoeding van de verzender of ontvanger in een peer-to-peer systeem. Het geld gaat rechtstreeks van de verzender naar de rekening van de ontvanger zonder tussenkomst van een handelaar.

In een peer-to-peer systeem wordt de vergoeding betaald aan de miners. De miners zijn geen aangewezen persoon of bedrijf. Alle houders van Bitcoin-rekeningen kunnen een mijnwerker zijn en de vergoeding ontvangen.

Hoe wordt het geld overgemaakt in Bitcoin in Blockchain-technologie?

Alle financiële markten vereisen veiligheid en de grootste en belangrijkste uitdaging is de veiligheid van transacties. Bij cryptocurrencies zal de transactie worden beveiligd door Blockchain technologie.

 

Misschien vraag je wat er zal gebeuren als een hacker de blokinformatie verandert en vervolgens afwijkende informatie op de andere blokken formuleert.

Omdat in Blockchain-technologie, data niet worden gesorteerd in een server en alle informatie wordt gekopieerd op veel verschillende servers. De hacker moet veranderen alle systeeminformatie en het is meer dan moeilijk en misschien onmogelijk. Stel bijvoorbeeld dat u in een groep zit met Blockchain contract en deze groep heeft 10 gebruikers.

U krijgt een blad met informatie van een gebruiker in het Blockchain-systeem; alle andere gebruikers moeten een kopie van dit blad hebben en het goedkeuren. Als jij of een hacker dit informatieblad verandert, kunnen de andere 9 gebruikers begrijpen dat dit een vals blad is en zal het systeem het nieuwe blad verwerpen omdat het niet overeenkomt met hun blad.

Blockchain technologie is een van de meest innovatieve beveiligingsideeën, hashing betekent het ontvangen van een input string van elke lengte en het geven van een output van een vaste lengte.

Bitcoin-maakt gebruik van SHA-256 (Secure Hashing Algorithm 256) systeem, Op SHA-256 algoritme, de hash informatie is vast 256-bits lengte. Dit hashing systeem is anders dan de bovenstaande.

 

Waarom gebruikt Bitcoin dit algoritme?

Het antwoord is simpel. Als ze een eenvoudig hashing-algoritme gebruiken, wordt de hash-code bij elk nieuw blok extra groot.

Wat is Bitcoin-mijnbouw?

We realiseren ons nu hoe Bitcoin werkt en we hebben vastgesteld dat Bitcoin niet op één server wordt gesorteerd en dat de Bitcoin-informatie over een heleboel gebruikerssystemen wordt verspreid.

Als een blok het moeilijke algoritme wil veranderen, moet dat door het systeem worden opgelost en goedgekeurd. Dan zullen deze veranderingen een heleboel rekenmachines nodig hebben. In feite weet u dat in digitale werelden CPU’s en GPU’s de rekenmachines zijn.

Het nieuwe superidee is dat de Bitcoin-gebruikers de transactie in dit systeem mogen berekenen. Ze noemen het SOLVE THE BLOCK. De miners staan dit systeem toe om hun CPU of GPU te gebruiken voor het berekenen van het complexe wiskundige algoritme. Zij ontvangen Bitcoin als beloning of vergoeding.

Als de CPU van de mijnwerker meer vermogen heeft, kan hij/zij dit systeem meer helpen en kan hij/zij meer beloningen verdienen, in feite verhuren de mijnwerkers hun systeemvermogen aan het Bitcoin-systeem.

Toen Bitcoin begon, was de Bitcoin-prijs minder dan 0,05$ per bit en nu moet u meer dan 6000$ betalen om 1 bit te krijgen! Als u in 2009 100$ in Bitcoin had geïnvesteerd, zou u nu 12.000.000$ hebben!

Bitcoin laat een nieuw soort technologie zien. Bitcoin wordt niet ondersteund door bedrijven of overheidscontrole en dit is het belangrijkste voordeel van Bitcoin en dit voordeel effent de succesvolle weg voor Bitcoin.

Waarom hebben we maar 21 miljoen Bitcoins en kunnen het er niet meer zijn?

Bitcoin noemt Digitaal Goud omdat de Bitcoin niet onbeperkt is, net als het echte goud! Echt goud komt uit de grond en Bitcoin komt uit de digitale wereld! En beiden zijn niet onbeperkt.

Wanneer de mijnwerker zijn CPU-kracht deelt in dit netwerk, proberen ze complexe algoritmes op te lossen om de blokken te ontsluiten en voor elk blok hebben mijnwerkers een beperkte beloning En op dit moment is de beloning 12,5 BTC.

De hard cap betekent de kern van Bitcoin en die kan niet worden veranderd, de Bitcoin-bedenker, Satoshi Nakamoto, formuleerde Bitcoin met een maximale voorraad van 21 miljoen.

De Bitcoin ontginningssnelheid is 25 Coins per 10 minuten en het zal de helft per 4 jaar zijn tot oktober 2140. Alle overgebleven munten zullen ontginnen. Om elke munt te winnen, moeten mijnwerkers 6 blokken algoritme oplossen en dit betekent dat 6 blokken * 24 uur * 365 dagen * 4 = 210240 Bitcoin per jaar. De blokken op te lossen beloning zal worden verlaagd om de 4 jaar volgens 50 – 25 -12.5 enz.

Als u deze getallen berekent, hebt u maximaal 100 rijen, wat betekent dat de maximaal beschikbare Bitcoins 100*210240 = 21.024.000 zullen zijn.

Bitcoin is nu niet nieuw. Er zijn veel andere digitale of cryptocurrencies op dit moment en ze krijgen allemaal hun ideeën van de Bitcoin en proberen dit idee te verbeteren en nieuwe innovatie aan te bieden. Misschien vraag je je af “is het goed om te investeren in cryptocurrencies of niet?”

Mijn antwoord is “ja” als je van risicovolle markten.

 width=

Join Us to Learn How to Succeed in Your Trading person_addRegister

Related Posts

De hoogste en stabiele waarde van goud in de wereldeconomie!

De hoogste en stabiele waarde van goud in de wereldeconomie!

GoudAls edelmetaal op de markt en in de wereldeconomie Alle koningen, gewone mensen, en zakenlieden worden verondersteld hun eigendommen in de vorm van goud te bewaren, en hoe meer goud je bezit, hoe rijker je bent. Met de komst van papiergeld, heeft goud zijn plaats behouden. Veel mensen bewaren hun vermogen echter in de vorm …

Herziening van cryptocurrency (Bitcoin) vanuit financieel oogpunt

Herziening van cryptocurrency (Bitcoin) vanuit financieel oogpunt

Een kort overzicht van Cryptocurrency Wij accepteren alle toonaangevende cryptocurrencies als betalingsmethode, en momenteel is Bitcoin beschikbaar voor uitbetaling. Klik om alle aanvaardbare Crypto’s te bezoeken. De dramatische groei van Cryptocurrencies heeft de markt ervan doen opbloeien en het totale volume doen toenemen. Deze soorten geld zijn virtueel van aard en er wordt beweerd dat …

Oorlog in het Midden-Oosten en de gevolgen ervan voor de financiële markten

Oorlog in het Midden-Oosten en de gevolgen ervan voor de financiële markten

Table of Contents1 Weet u wat de gevolgen van de oorlog in het Midden-Oosten zijn? 2 Beschouwing van verschillende markten in het Midden-Oosten2.1 Beschouwing van de financiële status op de aandelenmarkt2.2 Beschouwing van de financiële status in de oliemarkt2.3 Overzicht van de financiële status in de valutamarkt2.4 Overzicht van de financiële status in de goudmarkt2.5 …

De eindtijd en het einde van de financiële markten!

De eindtijd en het einde van de financiële markten!

Table of Contents1 De eindtijd en het einde van de financiële markten!2 Voorspelling van de eindtijd vanuit religieus oogpunt3 Armageddon en economie4 De oorlog in het Midden-Oosten en de economie5 De volgende scenario’s in oorlog en economie5.1 Hier worden we geconfronteerd met verschillende landen in De Eindtijd:6 War voor Twee Redenen:7 Wat zal er gebeuren …

Add your Comment

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Comments