CloseOption Knowledgebase

GoudAls edelmetaal op de markt en in de wereldeconomie

Alle koningen, gewone mensen, en zakenlieden worden verondersteld hun eigendommen in de vorm van goud te bewaren, en hoe meer goud je bezit, hoe rijker je bent. Met de komst van papiergeld, heeft goud zijn plaats behouden. Veel mensen bewaren hun vermogen echter in de vorm van valuta; goud is verreweg de meest stabiele activa en de beste eigenschappen.

Waar je ook bent in de wereld en als de economie van het land is gesloopt en de waarde van het land sterk is gedaald, en u bewaart uw geld in goud, dan hoeft u zich geen zorgen te maken omdat uw asset nog steeds waardevol is. Als u uw goud in een kluis doet en de kluis vliegt in brand, smelt het goud in de kluis. Ook in dit geval heeft uw bezit zijn waarde behouden en hebt u nog steeds een aanzienlijke hoeveelheid goud. Als u daarentegen uw vermogen in de vorm van een bankbiljet bewaart, hebt u bij zo’n ongeval alleen wat as.

De president van de Verenigde Staten heeft bijvoorbeeld een document ondertekend over de verhoging van de tarieven voor de invoer van staal en aluminium. Voor de invoer, 25% van staal en 10% van aluminium waarde, zal worden afgetrokken als een belasting.

Trump deed dit om de binnenlandse productie te steunen, maar Trump gaf geen goed nieuws aan de landen die staal en aluminium exporteren naar de VS, en zij zeiden dat ze zouden reageren op deze Amerikaanse zet. Ze bedoelen zeker niet dat ze de Verenigde Staten zullen aanvallen! Het is eerder een economische reactie die we economische oorlogsvoering noemen.

Wat is de “valutaoorlog”?

De valutaoorlog is een term waarmee wordt bedoeld dat landen proberen de waarde van hun nationale valuta te verhogen of te verlagen!

Veel landen proberen de waarde van hun nationale valuta te verlagen! Misschien is dit vreemd voor u, maar als de waarde van een nationale munt daalt, kunnen de inwoners van dat land hun producten minder goed in het buitenland kopen, zodat ze gedwongen zijn om binnenlandse producten te gebruiken. In dit geval bloeit de binnenlandse productie op. Aan de andere kant probeert de exporteur van een land ook meer te exporteren, omdat de waarde van de geïmporteerde valuta zeer hooghij, en succesvolle exporten winstgevender zijn dan voorheen.

Hier moeten we weten dat de inperking van de gecontroleerde waarde van een munteenheid van een land, die gepland is door de centrale bank en de regering, heel anders is dan de inperking van de waarden die voortkomen uit economische of oorlogsproblemen.

Ultimately, gold is the winner of all economic wars, no matter where you live in and what your country’s economic conditions are. Goud is altijd waardevol, en wat er ook gebeurt, het verliest zijn waarde niet, en de grote benadering van goud heeft aangetoond dat de lange termijn waarde van goud de daling heeft willen overtreffen.

Join Us to Learn How to Succeed in Your Trading person_addRegister

Related Posts

Een overzicht van digitale valuta zoals Bitcoin gebaseerd op Blockchain-technologie

Een overzicht van digitale valuta zoals Bitcoin gebaseerd op Blockchain-technologie

Table of Contents1 Algemene introductie van Bitcoin in Blockchain-technologie2 Hoe werkt Bitcoin in Blockchain-technologie?3 Hoe wordt het geld overgemaakt in Bitcoin in Blockchain-technologie? Algemene introductie van Bitcoin in Blockchain-technologie In de digitale wereld worden we snel geconfronteerd met de nieuwste uitvindingen, want in de digitale wereld vereist het idee geen materialen of andere hardware. Uw …

Herziening van cryptocurrency (Bitcoin) vanuit financieel oogpunt

Herziening van cryptocurrency (Bitcoin) vanuit financieel oogpunt

Een kort overzicht van Cryptocurrency Wij accepteren alle toonaangevende cryptocurrencies als betalingsmethode, en momenteel is Bitcoin beschikbaar voor uitbetaling. Klik om alle aanvaardbare Crypto’s te bezoeken. De dramatische groei van Cryptocurrencies heeft de markt ervan doen opbloeien en het totale volume doen toenemen. Deze soorten geld zijn virtueel van aard en er wordt beweerd dat …

Oorlog in het Midden-Oosten en de gevolgen ervan voor de financiële markten

Oorlog in het Midden-Oosten en de gevolgen ervan voor de financiële markten

Table of Contents1 Weet u wat de gevolgen van de oorlog in het Midden-Oosten zijn? 2 Beschouwing van verschillende markten in het Midden-Oosten2.1 Beschouwing van de financiële status op de aandelenmarkt2.2 Beschouwing van de financiële status in de oliemarkt2.3 Overzicht van de financiële status in de valutamarkt2.4 Overzicht van de financiële status in de goudmarkt2.5 …

De eindtijd en het einde van de financiële markten!

De eindtijd en het einde van de financiële markten!

Table of Contents1 De eindtijd en het einde van de financiële markten!2 Voorspelling van de eindtijd vanuit religieus oogpunt3 Armageddon en economie4 De oorlog in het Midden-Oosten en de economie5 De volgende scenario’s in oorlog en economie5.1 Hier worden we geconfronteerd met verschillende landen in De Eindtijd:6 War voor Twee Redenen:7 Wat zal er gebeuren …

Add your Comment

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Comments