CloseOption Knowledgebase

Wat in het artikel wordt gezegd, strookt misschien niet met de mentaliteit van 95% van de lezers, maar het is een feit dat niet te ontkennen valt. De cryptocurrency markt is een internationale markt om geld te verdienen en te verliezen tegelijk. Geld verdienen voor overheden en een klein percentage van de mensen en geld verliezen voor een zeer groot percentage van de mensen; Cryptocurrencies zijn over de hele wereld in populariteit gegroeid en worden regelmatig besproken op talloze fora. Je hebt misschien wel eens gehoord van termen als Bitcoin, Ethereum, en Litecoin. Digitale valuta is een vorm van virtueel geld dat niet wordt gecontroleerd door een centrale autoriteit, zoals de overheid. In plaats daarvan is het gebouwd op blockchain-technologie, waarvan Bitcoin de meest gebruikte is. Naarmate het gebruik van digitaal geld op Wall Street toeneemt, worden meer mogelijkheden toegankelijk. Momenteel schijnen er meer dan 5.000 crypto’s in de industrie te zijn.

In de praktijk is deze markt een internationaal geschilderde en gemaskeerde effectenbeurs. De Verenigde Staten, bijvoorbeeld, gaan ervan uit dat zij niet gemakkelijk in China kunnen infiltreren en de aandelen van het bedrijf kunnen verkopen met de bedoeling deze ten koste van de waarde te vernietigen. Maar wanneer er een markt is waarvan iedereen denkt dat die vrijheid van handelen heeft, betekent dit dat hij beschilderd is, dat hij een masker heeft, en dat alle mensen hem betreden.

Wat zijn de doelen van grote regeringen en hun bondgenoten, zoals de Verenigde Staten, Japan, Frankrijk, Duitsland?

Het doel is “globalisering met een gemakkelijke verschijning in het financiële, monetaire netwerk;” In de praktijk blijkt de vrijheid van handelen uit dit verhaal, wat betekent dat de verschijning van het verhaal is dat 95% van de mensen beseffen hoe gemakkelijk het is dat er geen spoor te bekennen is.

Dit is helemaal niet het geval. Het doel is om cryptocurrencies open te stellen en de markt uit te breiden, en mogelijk van ongeveer $ 2,5 biljoen naar $ 100 biljoen Om dit getal te begrijpen; het moet gezegd worden dat het geld dat de Verenigde Staten creëerden onder Trump en dan nu onder Biden ongeveer $ 5 biljoen was, dat is ongeveer anderhalf keer de hoeveelheid geld die sinds de oprichting van de Verenigde Staten is gecreëerd. Dat wil zeggen, binnen twee jaar is de liquiditeit gestegen van een hypothetisch getal van één naar twee en een half. 

Het doel van de cryptocurrency markt

Het doel van de cryptocurrency markt is om te groeien van twee en een half miljoen dollar naar ongeveer 100 biljoen dollar, wat betekent dat de markt nog 40 keer zal groeien. Maar wat is het doel? Het doel is volledige controle over de wereldwijde liquiditeit. In de praktijk is het een monetair spel dat de ontwikkelde landen ten goede komt.

 Maar in welke vorm? Het is gemakkelijk in te zien dat ontwikkelde landen, met name de Verenigde Staten, op bepaalde momenten de wetten op het witwassen van geld negeren. De regels bij de Amerikaanse Federal Reserve zijn heel duidelijk. In deze wetten is de factor die de dollar verzwakt in strijd met de wet. Kortom, iets wat niet controleerbaar is en niet voldoet aan de witwaswetten is fout. Cryptotransacties worden heel duidelijk genegeerd. Machtige marktpartijen en ontwikkelde overheden sluiten hun ogen, en deze markt wordt groter en groter. Dit lijkt misschien een gemene daad, maar de realiteit is dat het een nieuwe financiële orde in de VS voorbereidt die vereist dat de VS nieuwe financiële voordelen voor zichzelf definieert. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, ligt de groei van de cryptomarkt, wat betreft dat de media, de politieke en operationele macht, en de dominantie van de dollar altijd bij de Amerikaanse Federal Reserve en in de praktijk bij de Amerikaanse regering. De sterke daling van deze markt komt de Amerikaanse overheid rechtstreeks sterk ten goede. Stel dat de marktwaarde gelijk is aan het totale marktvolume van 100 biljoen dollar, maar de marktwaarde wordt in één keer gehalveerd door het vrijgeven van het volledige verificatienieuws (gerucht of feit). Een verbod op het gebruik van cryptocurrencies in een bepaalde sector of in een land zou er bijvoorbeeld toe leiden dat het marktvolume daalt van $ 100 biljoen naar $ 50, en dan zeker nog veel lager, tot onder de $ 10 biljoen. In feite wordt geld in de praktijk niet vernietigd, maar overgedragen van de ene zak naar de andere. En dat betekent dat de mensen en regeringen die deze digitale valuta’s tegen hoge prijzen hebben gekocht hun kapitaal zullen verliezen, en dat het geld in de zakken van de Verenigde Staten en zijn bondgenoten terecht zal komen. In de praktijk is de cryptocurrency-markt een markt voor Amerikaanse financiële belangen en voor een nieuwe definitie van de dollar op een manier die niet iedereen kan begrijpen.

Final words

 De ontwikkeling van Cryptocurrency heeft een discussie op gang gebracht over de werkelijke aard en toekomst ervan. Ondanks recente uitdagingen heeft de populariteit van cryptocurrency sinds de introductie in 2009 geleid tot de ontwikkeling van rivaliserende cryptocurrencies zoals Etherium, Litecoin en Ripple. Een digitale munt die tot het reguliere financiële raamwerk wil toetreden, zou aan allerlei eisen moeten voldoen. Hoewel die waarschijnlijkheid onwaarschijnlijk is, valt niet te ontkennen dat het succes of falen van cryptocurrencies in het omgaan met de uitdagingen waarmee ze geconfronteerd worden, van grote invloed zal zijn op het lot van andere economische en politieke terreinen in de komende jaren.

Metabeschrijving: Aangezien cryptocurrencies een belangrijke rol spelen in onze financiële zaken om geld te verdienen, is het van cruciaal belang om de toekomstige link met economische zaken te begrijpen. 

Join Us to Learn How to Succeed in Your Trading person_addRegister

Related Posts

Een overzicht van digitale valuta zoals Bitcoin gebaseerd op Blockchain-technologie

Een overzicht van digitale valuta zoals Bitcoin gebaseerd op Blockchain-technologie

Table of Contents1 Algemene introductie van Bitcoin in Blockchain-technologie2 Hoe werkt Bitcoin in Blockchain-technologie?3 Hoe wordt het geld overgemaakt in Bitcoin in Blockchain-technologie? Algemene introductie van Bitcoin in Blockchain-technologie In de digitale wereld worden we snel geconfronteerd met de nieuwste uitvindingen, want in de digitale wereld vereist het idee geen materialen of andere hardware. Uw …

De hoogste en stabiele waarde van goud in de wereldeconomie!

De hoogste en stabiele waarde van goud in de wereldeconomie!

GoudAls edelmetaal op de markt en in de wereldeconomie Alle koningen, gewone mensen, en zakenlieden worden verondersteld hun eigendommen in de vorm van goud te bewaren, en hoe meer goud je bezit, hoe rijker je bent. Met de komst van papiergeld, heeft goud zijn plaats behouden. Veel mensen bewaren hun vermogen echter in de vorm …

Herziening van cryptocurrency (Bitcoin) vanuit financieel oogpunt

Herziening van cryptocurrency (Bitcoin) vanuit financieel oogpunt

Een kort overzicht van Cryptocurrency Wij accepteren alle toonaangevende cryptocurrencies als betalingsmethode, en momenteel is Bitcoin beschikbaar voor uitbetaling. Klik om alle aanvaardbare Crypto’s te bezoeken. De dramatische groei van Cryptocurrencies heeft de markt ervan doen opbloeien en het totale volume doen toenemen. Deze soorten geld zijn virtueel van aard en er wordt beweerd dat …

Oorlog in het Midden-Oosten en de gevolgen ervan voor de financiële markten

Oorlog in het Midden-Oosten en de gevolgen ervan voor de financiële markten

Table of Contents1 Weet u wat de gevolgen van de oorlog in het Midden-Oosten zijn? 2 Beschouwing van verschillende markten in het Midden-Oosten2.1 Beschouwing van de financiële status op de aandelenmarkt2.2 Beschouwing van de financiële status in de oliemarkt2.3 Overzicht van de financiële status in de valutamarkt2.4 Overzicht van de financiële status in de goudmarkt2.5 …

Add your Comment

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Comments