CloseOption Knowledgebase

CloseOption heeft onlangs een onderscheiding ontvangen van een toonaangevende B2B-software marktplaats voor haar voorbeeldige productkwaliteit en diensten.

 

FinancesOnline, een van de baanbrekende software directories rond, erkend CloseOption met een Rising Star Award, de bevestiging van ons product groeiende gebruikersbestand en groeiende populariteit. De award wordt gegeven aan nieuwe binaire opties software die markt erkenning heeft gerechtvaardigd over een beperkte periode.

 

De hooggeplaatste B2B review platform gevalideerd ons product aanzienlijke volume van positieve recensies en sociale media citaties als een teken van tevredenheid van de gebruiker. FinancesOnline deskundigen ook schreef een gedetailleerd CloseOption beoordeling en bepaald dat het solide functionaliteiten levert om te helpen handelaren slagen. Ze beoordeelden ook onze klantenondersteuning en observeerden onze agenten als attent en ijverig.

 width=

In hun beoordeling, de deskundige beoordelaars van FinancesOnline gewezen op de eenvoudige en intuïtieve lay-out van ons platform. Onder CloseOption’s functies ze geprezen zijn de TradeRoom, dashboard, referral programma, en de handel terminal.

 

Het rapport vermeld hoe de TradeRoom platform biedt essentiële valuta-paren informatie, variërend van USD-EUR tot JPY-AUD. Het maakt het ook mogelijk cryptocurrency paren zoals Ethereum en Bitcoin. Hun software-experts merkten op dat de applicatie handmatige hulpmiddelen voor grafieken biedt, zoals Fibonacci-lijnen, trendlijnen en tekst. Bovendien erkenden ze hoe het online TradeRoom-platform mobielvriendelijk is, zodat handelaren onderweg op hun apparaten kunnen handelen.

 

Bovendien, FinancesOnline’s software review legt uit hoe het dashboard geeft gebruikers een duidelijk overzicht van hun rekeningen. Bijvoorbeeld, het toont hun rekeningsaldi en vroegere transacties. Bovendien toont het dashboard andere geld verdienende activiteiten en de laatste promoties, zoals stortingsbonussen. Het biedt ook nuttige hulpmiddelen samen met het snel te vinden instructiepaneel.

 

Hun recensenten ook geprezen het platform unieke referral programma. De regeling is uitzonderlijk omdat het accepteert demo-accounts, dus het is gewoon een open affiliate programma. Ook CloseOption maakt gebruik van boeiende banners zoals scrollen, lightbox, en vaste advertenties om het handig voor affiliate marketeers en doorverwijzen handelaren te maken.

 

CloseOption werd ook geprezen voor zijn ongecompliceerde handel terminal. Het vitrines een gebruiksvriendelijke Koop / Verkoop bedieningspaneel, en elke functie is beschikbaar met een tot drie klikken. Gebruikers kunnen bekijken hun grafieken als ofwel kandelaar, bar, gebied, of lijn vorm. Bovendien, de software experts aangehaald het platform wekelijkse trading wedstrijden die de beste 20 handelaren van de week te erkennen.

 

Binaire opties zijn al lang in gebruik. Echter, het was niet tot de evolutie van web-platforms dat de handel wijdverbreid werd. Met zijn intuïtieve functies en mogelijkheden, is CloseOption snel uitgegroeid tot een van de meest geprefereerde binaire opties software. Zoals de recensenten vermeld, CloseOption, met zijn point-and-click functionaliteiten, is de ideale oplossing voor handelaren op zoek naar een aanpasbare binaire opties makelaars systeem.

 

Al deze onderscheidende kenmerken verdiende CloseOption’s opname in FinancesOnline’s top gebruikerservaring software-oplossingen. Als een robuuste en betrouwbare binaire opties makelaars oplossing, CloseOption levert een scala aan tools en functies die helpen handelaren slagen in hun ondernemingen en aanzienlijke winsten te behalen door middel van dit financiële platform.

 

CloseOption wil graag dank aan FinancesOnline voor de erkenning van ons harde werk. Het ontvangen van lofbetuigingen van prominente organisaties als deze motiveert ons om onze rollen beter uit te voeren.

 

We willen ook graag onze diepste dankbaarheid over te brengen aan onze klanten die ons hebben vertrouwd met hun binaire opties systeem behoeften. Wees gerust dat we zullen doorgaan met het leveren van opmerkelijke diensten en functies binnenkort. We kijken uit naar meer decennia van de handel…

 

Join Us to Learn How to Succeed in Your Trading person_addRegister

Related Posts

CloseOption’s Trading Room, nieuwe mogelijkheden in de handel in opties!

CloseOption’s Trading Room, nieuwe mogelijkheden in de handel in opties!

Table of Contents1 De kenmerken van grafieken en hulpmiddelen voor analyse van de handel in opties en Forex2 Nieuwe mogelijkheden worden toegevoegd aan CloseOption’s Trade Room2.1 1- Er zijn nu drie nieuwe grafieken opgenomen in CloseOption (voorheen was er alleen een Area grafiek beschikbaar):2.2 2- Optional Periods in Close optie voor Candlestick en staafdiagrammen:2.3 3- …

TradeRoom’s real-time gegevens opgewaardeerd

TradeRoom’s real-time gegevens opgewaardeerd

  TradeRoom’s real-time gegevens opgewaardeerd Als gevolg van frequente verzoeken van onze klanten en om onze diensten te verbeteren, is de verbinding van orders met de bank en CloseOption’s prijs feed data nu verbonden met een van de grootste providers van de wereld, en de prijs vertraging op elk moment is zeer onbelangrijk en te …

Munt betaalmethode toegevoegd aan CloseOption

Munt betaalmethode toegevoegd aan CloseOption

Cryptocurrencies in CloseOption-betalingsmethode CloseOption accepteren alle toonaangevende Cryptocurrencies als een betalingsmethode, en momenteel, Bitcoin is beschikbaar voor opname. Klik om alle aanvaardbare Cryptos te bezoeken. De dramatische groei van Cryptocurrencies heeft de markt opgeblazen en het totale volume ervan vergroot. Deze soorten geld zijn virtueel van aard en er wordt beweerd dat ze de ruggengraat …

CloseOption Account Niveaus Tips!

CloseOption Account Niveaus Tips!

Details in verschillende uitbetalingsniveaus in CloseOption TradeRoom Houd er rekening mee dat als uw depositoniveau $500 is, de standaard uitbetaling voor EUR/USD in normale markturen 80% is. Evenzo, wanneer uw stortingsniveau $50.000 is, is de uitbetaling voor EUR/USD in normale markturen 95%. Bovendien is de uitbetaling niet vast en afhankelijk van de kosten die door …

Add your Comment

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Comments