CloseOption Knowledgebase

Cryptocurrencies zijn over de hele wereld in populariteit gegroeid en worden regelmatig besproken op tal van fora. Misschien heb je wel eens gehoord van termen als Bitcoin, Ethereum, en Litecoin. Aanbieders van binaire opties zijn zich bewust van de bekendheid van cryptocurrencies, die een opleving doormaken. Bovendien zijn ze zich bewust van de belangstelling van het publiek voor cryptocurrencies en hun wens om ermee te handelen. Dus voegen ze deze keuze de een na de ander toe. Binaire opties zijn een bekend financieel instrument om te beleggen in de aandelenmarkt. 

Naarmate cryptocurrencies aan populariteit winnen, vragen veel handelaren zich af of er een verband is tussen cryptocurrencies en Binaire Opties. Omdat de nieuwe valuta’s onvoorspelbaar zijn, zijn Binaire Opties soms een eenvoudige manier om te profiteren. In de secties die volgen, zult u weten hoe u cryptocurrencies kunt verhandelen op binaire optieplatforms en hoe u geld kunt overmaken en ontvangen met behulp van cryptocurrencies. 

Cryptocurrency binaire opties?

Binaire opties en Cryptocurrency’s groei in populariteit hebben een gemengde reactie ontlokt. Zo lijkt een binaire optie voor veel beleggers het ideale speculatieve product, terwijl cryptocurrencies een hogere gepercipieerde waarde bieden dan fiatvaluta’s. Autoriteiten daarentegen zouden hier een valkeniersblik op moeten houden. Binaire opties en cryptocurrencies hebben een aantal kenmerken. Sommige zijn door toezichthouders onder de loep genomen, terwijl andere de interesse van handelaren en beleggers hebben gewekt. Binaire opties zijn volledig speculatieve contracten met een geldigheidsduur variërend van 30 seconden tot een week en een vaste betaling van maximaal 92 procent van het geïnvesteerde geld. 

1. Wat zijn de voordelen van het gebruik van cryptocurrencies?

De voordelen van cryptocurrencies zijn over de hele wereld bekend. Het is een nieuwe methode om zaken te doen zonder een bank te gebruiken. De kosten zijn laag en transacties worden snel afgehandeld. Bovendien zijn de meeste cryptocurrencies zeer veilig en anoniem. Dit zijn belangrijke voordelen ten opzichte van het traditionele fiatgeldsysteem. Als gevolg hiervan is er een groeiende behoefte aan digitale valuta’s.

1.1 Cryptocurrencies deposit accepting binary options broker

Niet alleen heb je de mogelijkheid om cryptocurrencies te verhandelen, maar je kunt ze ook storten bij de Binary Options Broker. Er zijn geen extra kosten of uitgaven, in tegenstelling tot andere betalingsmogelijkheden, die in uw voordeel zijn. De minimale storting is slechts $10, en de broker zet uw Bitcoin onmiddellijk om in Amerikaanse dollars. Bovendien kunnen traditionele betaalmethoden zoals een creditcard worden gebruikt om Cryptocurrency te kopen.

1.2 Opnames kunnen ook in Cryptocurrency.

Het is geen probleem als u uw verdiensten in Cryptocurrency wenst op te nemen. Binaire Opties platforms bieden dezelfde storting en opname mechanismen. De firma’s nemen de juiste hoeveelheid op zonder verborgen kosten, en Betalingen worden tijdig afgehandeld.

2. Hoe handel je in binaire opties cryptocurrencies?

Enkele vooruitstrevende brokers hebben nieuwe mogelijkheden in binaire opties cryptocurrency beleggen ontdekt en hebben voorgesteld om gelijktijdig Binaire en Cryptocurrency Opties te verhandelen. De handel in bitcoin binaire opties kan worden gedaan op twee manieren. De eerste manier is om de cryptomunt als ruilmiddel te gebruiken, en de tweede strategie is om Bitcoin (een cryptocurrency) als onderliggende waarde te gebruiken.

2.1 Cryptocurrency: een ruilmiddel

Marktdeelnemers verhandelen tal van onderliggende waarden op de kapitaalmarkten in Bitcoin wanneer ze cryptocurrencies gebruiken als ruilmiddel. U kunt bijvoorbeeld de EUR/USD verhandelen en oproepen tot een stijging of daling wanneer de binaire optie afloopt. Als de handel succesvol wordt afgerond, wordt u gecompenseerd in Bitcoin in plaats van in fiatvaluta’s. Je zou kunnen vragen waarom iemand zou willen cryptocurrencies te krijgen als ze betalen in USD, zoals je meestal bent. Het eerste voordeel van handelen in cryptocurrencies is dat het de laagste transactiekosten heeft van alle online betaalmethodes. Dat is de reden waarom cryptocurrency in de eerste plaats werd opgericht: om online transacties betaalbaarder te maken. Omdat een centrale instantie geen controle heeft over cryptocurrencies, zijn er geen servicekosten tijdens het ontvangen of doen van betalingen.

2.2 Cryptocurrency binaire opties handel

Het toegevoegde rendement van Cryptocurrency is een andere belangrijke oorzaak waarom handelaren het gebruiken om te beleggen in binaire opties. Bitcoin is een op zichzelf staande valuta waarvan de waarde ten opzichte van de Amerikaanse dollar wordt bepaald door de vraag. Een marketeer kan zich isoleren van Bitcoin koersschommelingen en tegelijkertijd extra verdienen aan hun transacties door alle financiële transacties in deze Cryptocurrency weer te geven. Benadrukt moet echter worden dat deze vorm van handel alleen beschikbaar is via binaire brokers die Bitcoin als betalingsmethode accepteren. Het impliceert dat slechts een paar binaire optieplatforms in deze classificatie zijn opgenomen.

2.3 Cryptocurrency: Een onderliggende waarde

Bitcoin behandelen als een onderliggende waarde is ook een andere benadering om cryptocurrency te verhandelen met binaire opties. Bitcoin wordt, zoals eerder gezegd, uitgewisseld op gespecialiseerde Bitcoin exchanges. In reactie op de vraag, stijgt en daalt de wisselkoers ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Tijdens de economische ineenstorting in Cyprus in 2013 stapten handelaren bijvoorbeeld over van de euro naar bitcoin als veilige plek. De waarde van Bitcoin heeft bijna de prijs van goud bereikt als gevolg van een aanzienlijke toename van de vraag. Vanwege deze volatiliteit zijn verschillende binaire bedrijven begonnen met het aanbieden van binaire optiecontracten gebaseerd op de Bitcoin prijs. Om het anders te zeggen, Bitcoin verhandelt net als andere onderliggende waarden op de meeste binaire platforms.

Final words 

Het handelen in cryptocurrencies op binaire optieplatforms is een innovatieve manier om te profiteren van de financiële markten. Omdat deze markt echter zeer volatiel is, moet u voldoende informatie verzamelen over handelsstrategieën voordat u er investeert.

Join Us to Learn How to Succeed in Your Trading person_addRegister

Related Posts

Straddle in Options Trading

Straddle in Options Trading

Table of Contents1 What Is straddle in Options?2 Understanding Straddle in Options3 Assessing the Risk of Straddles4 Who Can Use the Straddle Strategy? 5 How Do You Earn a Profit In a Straddle?6 The Most Important Terminologies Associated with Straddle in Options 7 How to Implement a Straddle Strategy8 What Are Different Types Of Straddle 9 The Factors …

Day Trading Options; Beginners Guide

Day Trading Options; Beginners Guide

Table of Contents1 Day Trading Options2 Understanding the Basics of Day Trading Options3 What Is an Option?4 What Is the Day Trading Options?5 How Do Options Work?6 Understanding the Risks of Day Trading Options and Why It Can Be Risky?7 Options Strategies for Trading8 Decide on What Type of Option Is Most Suitable for You9 …

What Is a Trading Strategy? And What Are the Most Popular and Easy to Use Strategies?

What Is a Trading Strategy? And What Are the Most Popular and Easy to Use Strategies?

Table of Contents1 Introduction2 What Is a Trading Strategy?3  Easy Options Trading Strategies4 Conclusion Introduction Options trading allows traders to speculate on price movements, reduce existing positions or generate income in bullish and bearish markets, which is an excellent and changing method for investing in financial markets. Compared with traditional stock trading, options give the …

Options Trading vs. Day Trading

Options Trading vs. Day Trading

Table of Contents1 What Is the Difference Between Options Trading vs Day Trading?2 Definition and Explanation of Options Trading and Day Trading3 Key Characteristics and Features of Options4 Exploring the Differences Between Options Trading and Day Trading5 What Are the Benefits Associated with Each Form of Trading?6 Which Is Better, Options Trading or Day Trading?7 …

Add your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Comments