CloseOption Knowledgebase

Bitcoin handel in binaire optie

Bitcoin handel in binaire optie

August 20, 2022

 

Inleiding
Handelen op wereldwijde financiële markten zoals forex en cryptocurrencies vereist lange uren van training en oefening; anders zijn de markten goede plaatsen om geld te verliezen. Bovendien vereisen dergelijke markten geduld en zijn ze het meest winstgevend op de lange termijn. Integendeel, de binaire opties markt is een alternatief voor degenen die het zich niet kunnen veroorloven om veel tijd en geld te besteden om deel te nemen aan handelscursussen. Bovendien kunnen handelsresultaten op de binaire optiemarkt in korte tijd (bijv. in 30 seconden) worden aangegeven. Om het meeste uit de markten te halen, heeft CloseOption een binaire opties platform ontwikkeld waar u kunt handelen in Bitcoin. In het vervolg van het artikel gaan we dieper in op de details van het handelen in Bitcoin op de binaire optiemarkt.

Bitcoin Binaire Opties Handelen


In binaire opties voorspelt een optiehandelaar of de prijs van een bepaald actief lager of hoger zal zijn dan de instapprijs binnen een vooraf ingestelde vervaltijd. Als de voorspelling uitkomt tegen de expiratietijd, eindigt de positie in-the-money en ontvangt de handelaar de winnende som geld. Aan de andere kant, als de prijs van het geselecteerde actief niet gaat in de voorspelde richting en de order afloopt, dan is de positie zal eindigen out of the money, en ze zouden moeten hun investering in de order te zetten. Dus, de voorwaarden van binaire handel in opties zijn suggestief voor de naam van de markt; je wint of verliest, er is niets tussenin.
Het kopen en houden van bitcoins komt met zijn eigen set van uitdagingen. Daarentegen lijken Bitcoin binaire opties een veiligere investering te zijn. Het is anders dan de buy-and-hold strategie, en elke Bitcoin binaire optie is een trade waarin u beslist of de waarde van Bitcoin hoger of lager zal zijn dan uw instapprijs. Een voorbeeld schetst het beeld beter; stel de huidige marktprijs van Bitcoin is $50.000, en de grafieken geven een stijgende trend in de markt aan; als gevolg hiervan plaatst u een order met een expiratietijd van vijf minuten voor een hogere prijs. Zodra de vijf minuten voorbij zijn en de prijs hoger blijft dan $50.000, wint u de positie en roept u de winst op. Deze manier van handelen heeft zowel voordelen als nadelen.

– Voordelen

  1. U kunt mensen tegenkomen die zijn buitengesloten van hun portemonnee en veel dingen doen om deze terug te krijgen en toegang te krijgen tot hun verloren portemonnee. Bij Bitcoin binaire opties handelt u echter in bitcoins, maar uw kapitaal is in dollars, wat betekent dat u kunt genieten van de schommelingen en volatiliteit van de cryptocurrency-markt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de waardevermindering van uw kapitaal.
  2. Bitcoin binaire opties zijn bilateraal en stellen u in staat om te handelen in dalende en stijgende trends. Dat wil zeggen, u hoeft niet te wachten tot de markt naar boven is gericht, en als uw analyse een dalende richting signaleert, kunt u genieten van de daling van de markt door een korte order te plaatsen.
  3. U kunt de Bitcoin binaire opties vervaltijd instellen van zo kort als 30 seconden tot zo lang als 30 dagen. Op basis van uw strategieën kunt u dus zo veel binaire orders plaatsen als u wilt. Dit kenmerk maakt de markt geschikt voor degenen die resultaten op de korte termijn nastreven.
  4. Hier kunt u uw geld beter beheren en slechts een deel van uw kapitaal riskeren, en daarom staat niet uw hele kapitaal op het spel. Bijvoorbeeld, u heeft $10.000 in uw CloseOption handelsaccount, en u voorspelt dat de prijs van Bitcoin omhoog zal gaan. Daarom kiest u $100 uit deze $10.000 en drukt u op de Call-knop. In het geval dat u een fout maakt, zal slechts $100 verloren gaan. Daarom is er voor Bitcoin binaire opties geen aanzienlijk geld nodig, ondanks de cryptocurrency-markt, en kunt u met weinig geld opties kopen of verkopen.
  5. Veel mensen vinden het prettig om op korte termijn te handelen, omdat de resultaten snel binnen zijn. Hoewel dit een groot voordeel is, is het een nadeel voor mensen die gestrest zijn of meer investeren dan ze zich kunnen veroorloven te verliezen.

– Nadelen

  1. Omdat volatiliteit de aard is van de cryptocurrency-markt, en typisch Bitcoin, brengt het plaatsen van orders met korte expiratietijden (bijv, 30 seconden) relatief hogere risico’s met zich meebrengen dan langere expiratietijden die uw saldo kunnen laten slinken.
  2. Er is een goede kans op overtrading bij het handelen in Bitcoin binaire opties, vooral als u een losse trading-rubriek hebt.
  3. Handelen in Bitcoin binaire opties is relatief stressvoller dan andere markten, en daarom is het niet geschikt voor optiehandelaren die niet tegen hun stress kunnen.
  4. Er is een dunne lijn tussen Bitcoin binaire opties handelen en gokken. U moet niet vergeten dat de markt analyseerbaar is en systematisch werkt. Dus als je merkt dat je puur uit geluk orders plaatst, heb je de markt voor een spel aangezien.

Slotwoorden


Als u onzeker bent over Bitcoin binaire opties, kunt u gebruik maken van de CloseOption demo-account en zien of de markt past bij uw interesse en persoonlijkheid. U kunt ook gebruik maken van de functies om de grafiek te analyseren en een positie in te nemen. Wij raden u sterk aan het gebruik van onze gratis en onbeperkte demo-account, omdat het voorkomt blunders en bereidt u voor op de handel op de echte account. U kunt ook deelnemen aan de wekelijkse wedstrijden van CloseOption voor $ 5 om te handelen in een echte trading simulator platform en te profiteren van wekelijkse prijzen zonder dat uw kapitaal op het spel.

Join Us to Learn How to Succeed in Your Trading person_addRegister

Related Posts

A Brief History and Success Points in the American Market

A Brief History and Success Points in the American Market

A Brief History of Cryptocurrencies and Success Points in the American Market Cryptocurrencies, the innovative digital assets safeguarded by cryptography, have experienced remarkable growth and made substantial impacts on the American financial markets. In this article, we explore the pivotal milestones and achievements in the development of cryptocurrencies: Birth of Bitcoin (2009): The enigmatic Satoshi …

Une revue de la monnaie numérique comme le bitcoin basée sur la technologie blockchain

Une revue de la monnaie numérique comme le bitcoin basée sur la technologie blockchain

Table of Contents1 Introduction générale de Bitcoin dans la technologie Blockchain2 3 Comment fonctionne le Bitcoin dans la technologie Blockchain?4 Comment se fera le transfert d’argent en Bitcoin dans la technologie Blockchain ? Introduction générale de Bitcoin dans la technologie Blockchain Dans le monde numérique, nous sommes confrontés aux dernières inventions rapidement car, dans le …

Una revisión de la moneda digital como Bitcoin basada en la tecnología Blockchain

Una revisión de la moneda digital como Bitcoin basada en la tecnología Blockchain

Table of Contents1 Introducción general de Bitcoin en la tecnología Blockchain2 3 ¿Cómo funciona Bitcoin en la tecnología Blockchain?4 Cómo será la transferencia de dinero en Bitcoin en la tecnología Blockchain? Introducción general de Bitcoin en la tecnología Blockchain En el mundo digital, nos enfrentamos a los últimos inventos con prontitud porque, en el mundo …

Uma Revisão da Moeda Digital como Bitcoin Baseada na Tecnologia Blockchain

Uma Revisão da Moeda Digital como Bitcoin Baseada na Tecnologia Blockchain

Table of Contents1 A Introdução Geral da Bitcoin na Tecnologia de Blockchain2 3 >forte>Como funciona o Bitcoin na Tecnologia Blockchain?4 >forte>Como irá a transferência de dinheiro em Bitcoin in Blockchain Technology ? A Introdução Geral da Bitcoin na Tecnologia de Blockchain No mundo digital, enfrentamos rapidamente as últimas invenções porque, no mundo digital, a Ideação …

Add your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Comments