CloseOption Knowledgebase

De digitale wereld is aan het exploderen. Het geld dat we uitgeven aan digitale diensten en goederen gaat ons voorstellingsvermogen te boven. Een paar maanden geleden bijvoorbeeld gaven Apple-klanten in de korte tijd tussen Kerstmis en Nieuwjaar ongeveer 1,8 miljard dollar uit aan digitale goederen en diensten. U ziet dus dat de digitale economie zich snel ontwikkelt, en digitale valuta’s, de blockchain en NFT’s zullen in het middelpunt van die transformatie staan.

Welkom bij Metaverse! Je vraagt je misschien af, wat is Metaverse? In een woord, virtuele werelden; Maar als je meer details wilt, het feit is dat een zin of paragraaf niet genoeg is om deze vraag te beantwoorden. Voordat we beginnen, is het goed om te weten dat “Metaverse” duizend betekenissen heeft, maar wat het ook is, het is opgebouwd uit de volgende hoofdelementen:

  • Omringende netwerken
  • Digitale valuta
  • Cryptografische netwerken zoals Bitcoin en Ethereum
  • Extended reality (XR), waaronder virtual reality (VR) en augmented reality (AR)
  • En heterogene tokens (NFT’s).

Wat is Metaverse?

Metaverse is, in één woord, de digitale wereld; waar alles wat we ons kunnen voorstellen kan bestaan. De term is een combinatie van de twee woorden “meta-” en “universum”. De dag zal komen dat we constant verbonden zullen zijn met de Metaverse. Onze zintuigen van zien, horen en aanraken zullen uitstijgen boven wat ze zijn. We zullen digitale elementen combineren met de fysieke wereld of volledig worden ondergedompeld in driedimensionale omgevingen wanneer we maar willen.

De Metaverse waar wetenschappers het over hebben, is echter zo groot dat we die misschien wel nooit helemaal zullen begrijpen. Net zoals we de fysieke wereld om ons heen nooit zullen begrijpen.

Een vier-dimensionale wereld waarin alle onderdelen zijn geïntegreerd via het internet. Deze wereld is gedecentraliseerd, en iedereen kan commentaar leveren op de toekomst en haar wetten.

Het lijdt geen twijfel dat we de wereld niet kunnen beschrijven met zo’n korte definitie, maar het lijkt genoeg om mee te beginnen. Vergeet bovendien niet dat de transcendentale wereld gebaseerd is op de dimensie van de tijd. Daarom zullen de Newtoniaanse wetten ook in deze wereld gelden. Met andere woorden, niet op dezelfde manier als in een open wereld computerspel, maar wel vergelijkbaar met de echte wereld, wordt tijd in deze wereld gedefinieerd.

Zuckerberg zegt dat Facebook op weg is om een virtuele wereld te worden. In zo’n wereld zullen cryptocurrencies de enige financiële oplossing zijn. Maar ondanks deze sterke band zijn veel gebruikers en liefhebbers nog onbekend met de concepten van de virtuele wereld die de beroemde oprichter van Facebook belooft.

Wat zijn de toepassingen van Metaverse?

De fundamentele vraag die we moeten beantwoorden is_ wat doet zo’n wereld voor ons? Filosofen in de wereld van de wetenschap stellen een zeer uitdagende en grote vraag in discussies over Newtoniaanse en kwantumfysica: 

“Als we een wet kunnen definiëren en bewijzen in de Newtoniaanse natuurkunde, waarom hebben we dan kwantumfysica nodig?” Dezelfde vraag kan worden gesteld in de discussie over de transcendentale wereld en de fysieke wereld. Als de virtuele wereld genoeg voor ons is, welke behoefte hebben we dan aan de virtuele wereld?

In tegenstelling tot het eindeloze debat over kwantumfysica en Newtoniaanse fysica, kunnen we een uitstekend antwoord geven op deze vraag. De Metaverse zal belangrijke toepassingen voor ons hebben:

Virtuele vergaderingen

Bijna twee jaar zijn verstreken sinds het begin van Corona’s globalisering. We zijn allemaal gewend aan de “virtuele wereld”. Vergaderingen worden virtueel gehouden. Zelfs klaslokalen zijn virtueel. De grootste uitdaging is niet eens de kwaliteit van het internet. Ons leven is niet virtueel, en we kunnen niet leven in virtuele fysieke en reële infrastructuren. Metaverse zal ons helpen om de infrastructuur voor virtuele vergaderingen, conferenties en cursussen te hebben. Deze infrastructuur zal ook veel goedkopere en snellere toegang tot deze centra omvatten.

virtuele banen

Geld verdienen met games was tot een decennium geleden een droom. Vandaag de dag kunnen veel mensen echter geld verdienen door gewoon te spelen. Hoewel het aantal van deze mensen veel is toegenomen in vergelijking met het verleden, is het nog steeds klein in vergelijking met de wereldbevolking.

Metaverse stelt ons in staat om geld te verdienen door te spelen. Deze functie moet niet worden gezien als een fantasie-functie. Veel spellen verdienen veel geld met het verkopen van items en updates. Door dergelijke producten aan te bieden, motiveren ze spelers zelfs om meer te spelen. Met de komst van mobiele games zoals PUBG, Candy Crash en Clan Wars is het speelveld exponentieel gegroeid, en nu zijn er maar weinig mensen te vinden die niet de ervaring hebben om ze te spelen. Deze games zelf helpen om banen te ontwikkelen. Gamingbedrijven worden gerund door de beroepsbevolking.

Virtueel eigendom

We weten dat NFT definitief en virtueel eigendom mogelijk heeft gemaakt. Veel mensen maken hier al gebruik van. In de transcendente wereld zal deze mogelijkheid veel breder zijn. Het kopen en verkopen van activa zal voor ons op grote schaal beschikbaar zijn. We kunnen huizen en elke andere vorm van eigendom die we in de echte wereld hebben overbrengen naar onze Metaverse wereld. NFT’s hebben ons in staat gesteld dit op de best mogelijke manier te doen.

Virtuele economie

De komst van decentrale financiering (Defi) was een revolutionaire gebeurtenis. Aan de andere kant is er voor traditioneel bankieren en financieren geen plaats in Metaverse, wat betekent dat digitale valuta een essentiële rol kunnen spelen in Metaverse. Als banken en financiële instellingen zich op dit gebied passief blijven opstellen, is de kans groot dat ze uit de concurrentiestrijd worden gestoten; Want steeds meer mensen gaan over op interactie met Metaverse, en deze kwestie vergroot de behoefte aan nieuwe financiële oplossingen.

Wil Metaverse het internet vervangen?

Mark Zuckerberg zegt dat Metaverse een geüpgrade versie van het huidige internet is. Gaming bedrijven gebaseerd op nieuwe technologieën hebben dezelfde mening. Zij zeggen dat we het internet zullen upgraden en naar Metaverse zullen gaan.

Maar om Metaverse het Internet te laten vervangen, moet je er nieuwe secties aan toevoegen. Bijvoorbeeld, het creëren van een virtuele pro kamer in Metaverse kunt u gemakkelijk uw uiterlijk te laden met verschillende kleding in een dergelijke ruimte. Dit vereist niet de oprichting van een complete virtuele winkel, en het is genoeg om te schakelen tussen 2D en 3D-modellen.

Join Us to Learn How to Succeed in Your Trading person_addRegister

Related Posts

Tudo o que precisa de saber sobre o Metaverse!

Tudo o que precisa de saber sobre o Metaverse!

O mundo digital está a explodir. O dinheiro que gastamos em serviços e bens digitais está para além da imaginação. Por exemplo, há apenas alguns meses, os clientes da Apple gastaram cerca de 1,8 mil milhões de dólares em bens e serviços digitais no curto espaço de tempo entre o Natal e o Ano Novo. …

Tudo o que precisa de saber sobre o Metaverse!

Tudo o que precisa de saber sobre o Metaverse!

O mundo digital está a explodir. O dinheiro que gastamos em serviços e bens digitais está para além da imaginação. Por exemplo, há apenas alguns meses, os clientes da Apple gastaram cerca de 1,8 mil milhões de dólares em bens e serviços digitais no curto espaço de tempo entre o Natal e o Ano Novo. …

Tout ce que vous devez savoir sur le Metaverse !

Tout ce que vous devez savoir sur le Metaverse !

– wp:paragraph –> Le monde numérique est en pleine explosion. L’argent que nous dépensons en services et biens numériques dépasse l’imagination. Par exemple, il y a quelques mois à peine, les clients d’Apple ont dépensé environ 1,8 milliard de dollars en biens et services numériques dans le court laps de temps entre Noël et le …

Wszystko co musisz wiedzieć o Metaverse!

Wszystko co musisz wiedzieć o Metaverse!

Witamy w Metaverse! Możesz zapytać, czym jest Metaverse? Jednym słowem, wirtualne światy; Ale jeśli chcesz więcej szczegółów, faktem jest, że jedno zdanie lub akapit nie wystarczy, aby odpowiedzieć na to pytanie. Zanim zaczniemy, warto wiedzieć, że “Metaverse” ma tysiąc znaczeń, ale czymkolwiek jest, składa się z następujących głównych elementów: Sieci otaczające Waluty cyfrowe Sieci kryptograficzne, …

Add your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Comments